Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη- Μαρία Σπυράκη: Κανένα σχόλιο για την άρση της ασυλίας της

Στην αίθουσα του Ολύμπιον δεν έδωσε «το παρών» κανένα στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-μαρία-σπυράκη-κανένα-σχό-949709
Parallaxi

Εικόνα: Στιγμιότυπο από ΕΡΤ

Κανονικά πραγματοποιήθηκε η απολογιστική – εορταστική εκδήλωση και δράση ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον που διοργάνωσε σήμερα στη Θεσσαλονίκη η ευρωβουλευτής του ΕΛΚ, Μαρία Σπυράκη.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία χορωδιών της πόλης που έψαλαν τα χριστουγεννάτικα κάλαντα.

Στην αρχή της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον προβλήθηκε βίντεο απολογισμού του έργου της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τα τελευταία 3,5 χρόνια.

«Κάνουμε μία προσπάθεια να μιλήσουμε για το περιβάλλον, να συνεχίσουμε να ευαισθητοποιούμε μικρούς και μεγάλους πολίτες και κάνουμε μία πιο μεγάλη προσπάθεια να αγκαλιαστούμε με τους ανθρώπους που είναι της πόλης μας, που δουλεύουν στην εκπαίδευση, στο περιβάλλον, που ασχολούνται με την καθημερινότητα» δήλωσε η Μ. Σπυράκη, η οποία ήταν αρμόδια εισηγήτρια του ΕΛΚ για τη «Στρατηγική για τη μείωση των ρύπων μεθανίου στην ατμόσφαιρα» και στο πλαίσιο της δράσης της έγραψε το παιδικό παραμύθι «Πουφ!!! Μεθάνιο», το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΛΚ.

Τα κάλαντα έψαλλαν η παιδική και νεανική χορωδία Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης & δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, η Μικτή Χορωδία δήμου Καλαμαριάς, η Παραδοσιακή Χορωδία ΙΝ Αγίου Παντελεήμονα Αμπελοκήπων «Ο Άγιος Παντελεήμων», η Παιδική Χορωδία Αποστόλου Παύλου, το Γυναικείο φωνητικό σύνολο Cantus Αrte του Μακεδονικού κέντρου σύγχρονης τέχνης, το Χορωδιακό εργαστήρι παράδοσης «Η Αχειροποίητος» και η Παιδική & νεανική χορωδία “Φιλομήλα” Μουσικού & Καλλιτεχνικού Συλλόγου Ευόσμου.

Να σημειωθεί πάντως ότι, όταν η Μ. Σπυράκη προσήλθε στο χώρο της εκδήλωσης και παρότι ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους δεν έκανε κανένα σχόλιο αναφορικά με την άρση της ασυλίας της.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στη εκδήλωση δεν αναφέρθηκε καθόλου στη Νέα Δημοκρατία παρά μόνο στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

Τέλος, στην εκδήλωση δεν έδωσε «το παρών» κανένα στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Κ.Γ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα