Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 - Τι αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-νέες-αποκαλύψεις-για-τον-480485
Parallaxi

Στο προσκήνιο βρίσκεται και πάλι η υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή, η οποία έπεσε στο κενό από τον ένατο όροφο της φοιτητικής Εστίας όπου έμενε, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το Νοέμβριο του 2016.

Από την αρχή η μητέρα της υποστήριζε πως ο θάνατός της δεν ήταν αυτοκτονία και καθώς οι έρευνες προχωρούν, ένας μάρτυρας – «κλειδί» ρίχνει φως σε νέα δεδομένα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, πρόκειται για μια πολύ στενή φίλη της Λίνας, η οποία στην αρχική της κατάθεση είχε δηλώσει πως η νεαρή φοιτήτρια δεχόταν εκβιασμό για ροζ βίντεο και για φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές. Μάλιστα, είχε τονίσει ότι η Λίνα είχε παρατήσει τη δουλειά της γιατί φοβόταν για τη ζωή της.

Οι αστυνομικοί πλέον ζητούν να πάρουν μια συμπληρωματική δήλωση από την εν λόγω κοπέλα. Καθώς έχει μετακομίσει στο Λονδίνο, δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο διάστημα να κληθεί από τις βρετανικές αρχές να δώσει περαιτέρω πληροφορίες. Τα νέα στοιχεία θα σταλούν στην Ελλάδα ώστε να συμπεριληφθούν στη δικογραφία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, υπάρχει ταυτοποίηση του ανθρώπου που έστελνε απειλητικά μηνύματα στην αδερφή και την ξαδέρφη της Λίνας για να σταματήσουν να ασχολούνται με την υπόθεση ώστε να μην έχουν το ίδιο τραγικό τέλος με εκείνη.

Όπως αποδείχθηκε, το προφίλ ήταν ψεύτικο, κατέβηκε, αλλά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έφτασε στα ίχνη του αποστολέα. Πρόκειται για έναν άνδρα και ερευνάται αν εμπλέκεται και κατά πόσο με το όλο θέμα.

ΔΕΙΤΕ: Η τελευταία ενημέρωση από τον περασμένο Μάιο για την πορεία της υπόθεσης

Πηγή: ΑΝΤ1

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα