Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Στοιχεία οτι ζούσε η 21χρονη όταν της έκλεψαν τα 1.500 ευρώ

Καταγράφηκε από κάμερα

Parallaxi
θεσσαλονίκη-στοιχεία-οτι-ζούσε-η-21χρον-941149
Parallaxi

Την ώρα που η 21χρονη Έμμα χαροπάλευε στην άσφαλτο στη Θεσσαλονίκη κάποιος ασυνείδητος έκλεψε από εκείνη ένα τσαντάκι που περιείχε 1.500 ευρώ.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Νικόλαος Ρουσσόπουλος, εξήγησε στην ΕΡΤ πως όταν έγινε η κλοπή η κοπέλα ζούσε κάτι που όπως είπε έχει καταγραφεί και από τις κάμερες.

«Ερχόμενη από τα Χανιά στη Θεσσαλονίκη είχε μαζί της και ένα τσαντάκι. Ενώ τα υπόλοιπα πράγματα της βρέθηκαν, απουσίαζε το τσαντάκι, ροζ χρώματος, με 1.500 ευρώ», ανέφερε.

«Θα βρεθεί ο δράστης»

Ο δικηγόρος εκτίμησε ότι θα βρεθεί ο δράστης, ενώ σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της κλοπής, η κοπέλα ζούσε, λέγοντας: «Την στιγμή εκείνη η Έμμα ζούσε. Χθες διαβιβάστηκε η δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος θα διενεργήσει την προανάκριση στις ανακριτικές πράξεις.

Στις προκαταρκτικές και ανακριτικές πράξεις σίγουρα θα αναζητηθούν μάρτυρες και σίγουρα θα αναζητηθεί υλικό από τις κάμερες, γιατί ευτυχώς στο σημείο υπήρχαν κάμερες.

Να είναι τουλάχιστον τυχερή η οικογένεια, ώστε να μπορέσει να δει ακριβώς το υλικό από τις κάμερες αν όντως «έπιασε» τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό που βοηθάει βέβαια είναι μιλάμε για ένα ροζ τσαντάκι, ένα «χτυπητό» χρώμα, οπότε και κάποιος από τους αυτόπτες μάρτυρες μπορεί να το έχει δει».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα