Top

Θεσσαλονίκη: Ο σύζυγος και όχι η πεθερά σκότωσε την γυναίκα στο ζαχαροπλαστείο

Ο δολοφόνος συνελήφθη και πλέον διαπιστώνεται ότι αυτή είναι η 17η γυναικοκτονία φέτος.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-ο-σύζυγος-και-όχι-η-πεθερά-823335
Parallaxi
Εικόνα: Sooc

Ολική ανατροπή υπάρχει στην υπόθεση της δολοφονίας της 55χρονης στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης που έγινε το πρωί της Δευτέρας.

Ο εν διαστάσει σύζυγος κι όχι η πεθερά, είναι τελικά ο δράστης της δολοφονίας στην Θεσσαλονίκη.

Σε μια πλήρη ανατροπή των δεδομένων αφού δεν επιβεβαιώνονται αρχικές μαρτυρίες ότι ο δράστης ήταν γυναίκα κι ότι αυτή ήταν η πεθερά του θύματος που δεν είχε ωστόσο καμιά σχέση με το έγκλημα.

O δράστης που διέμενε στα Τρίκαλα πυροβόλησε την άτυχη γυναίκα με καραμπίνα επειδή τον είχε εγκαταλείψει και μετέβη στην Θεσσαλονίκη .

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών θα οδηγηθεί αύριο ο 56χρονος ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία της 55χρονης εν διαστάσει συζύγου του, χθες, στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, καλυμμένος με μακρύ πανωφόρι και κουκούλα, μπήκε σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο και με χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, τραυμάτισε θανάσιμα την 55χρονη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 56χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, εντοπίστηκε το μεσημέρι σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, ενώ υπέδειξε, στους αστυνομικούς, σημείο στο Καλοχώρι όπου είχε κρύψει το όπλο.

Η ΕΛΑΣ στην επίσημη ανακοίνωσή της την Δευτέρα (13..12.2021) είχε αναφέρει τα εξής:

«Πρωινές ώρες (13-12-2021), σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή της Νέας Μαδύτου, γυναίκα έβαλε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος 55χρονης ημεδαπής, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η παθούσα μεταφέρθηκε αρχικά στο τοπικό Κέντρο Υγείας και ακολούθως σε νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Πηγή: in.gr

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα