Ελλάδα

Θήβα: Θρίλερ με τον άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός με σφαίρα στο κεφάλι

Το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι Αρχές είναι εάν ο θάνατος του οφείλεται σε αυτοκτονία ή σε δολοφονική ενέργεια.

Parallaxi
θήβα-θρίλερ-με-τον-άνδρα-που-εντοπίστη-755766
Parallaxi

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας για τον θάνατο 38χρονου που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στον επαρχιακό δρόμο Καναβαρίου-Θίσβης, στη Θήβα.

Το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι Αρχές είναι εάν ο θάνατος του 38χρονου οφείλεται σε αυτοκτονία ή σε δολοφονική ενέργεια.

Ο άντρας εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς που είδαν ότι το αυτοκίνητό του ήταν ακινητοποιημένο με περίεργο τρόπο. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη κλήση στην Αστυνομία ανέφερε εκτροπή οχήματος και τροχαίο ατύχημα.

Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο επιβαίνων έφερε τραύμα από όπλο στο κεφάλι.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Θηβών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 38χρονος και περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοχειρία, καθώς δίπλα στον 38χρονο εντοπίστηκε όπλο, ωστόσο όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Πληροφορίες αναφέρουν πως τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. πήραν δείγματα από τα χέρια του για να ελεγχθεί εάν υπάρχουν ή όχι ίχνη πυρίτιδας. Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο 38χρονος άντρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε φάρμακα.

Με πληροφορίες από kathimerini.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα