Ελλάδα

Θλίψη για τον 29χρονο πατέρα που κάηκε στο διαμέρισμά του

Το Σάββατο η κηδεία του.

Parallaxi
θλίψη-για-τον-29χρονο-πατέρα-που-κάηκε-σ-428694
Parallaxi

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος του 29χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο διαμέρισμά του από τις αναθυμιάσεις, καθώς έρχονται στο φως λεπτομέρειες για τον αδικοχαμένο άντρα.

Ο άτυχος νεαρός και πατέρας τριών παιδιών έχασε την ζωή του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το διαμέρισμά του στην Πάτρα τυλίχτηκε στις φλόγες. Ο ίδιος προσπάθησε να διαφύγει ωστόσο δεν λειτούργησαν τα ηλεκτρικά παντζούρια με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί. Ο 29χρονος ήταν μόνος στο σπίτι καθώς η οικογένειά του έλειπαν για την αργία του Δεκαπενταύγουστου.

Η πυροσβεστική φέρεται πως εξετάζει το ενδεχόμενο η φωτιά να προκλήθηκε από τσιγάρο. Η κηδεία του 29χρονου θα γίνει το Σάββατο στην Πάτρα.

Η πυροσβεστική για το περιστατικό: 

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο Ε.Π. του Σ. 29 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε ισόγειο διπλοκατοικίας, επί της οδού Αγήνορος, στην Πάτρα Αχαΐας. Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 06:47 σήμερα (15/08/2019), επιχείρησαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα