Ελλάδα

Θύμα διάρρηξης έπεσε γνωστός βουλευτής

Οι δηλώσεις του βουλευτή μετά το περιστατικό.

Parallaxi
θύμα-διάρρηξης-έπεσε-γνωστός-βουλευτ-265202
Parallaxi

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Μπούρας, με τους κακοποιούς να βάζουν στόχο το γραφείο του στην Ομόνοια.   

Η επιδρομή έγινε το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς με βάση την αστυνομία, ενώ οι ζημιές σε αρκετά γραφεία είναι σημαντικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες διέρρηξαν άλλα τέσσερα διαμερίσματα. «Σμπαράλια, τέτοια μανία» δήλωσε ο βουλευτής Μπούρας σε τηλεοπτικό κανάλι. «Όλα αυτά τα ξεκόλλησαν, μέχρι και τα πυράκια έσπασαν» είπε ο βουλευτής δείχνοντας τις ζημιές που προκάλεσαν οι κακοποιοί.

«Η εγκληματικότητα, ας λένε κάποιοι, δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε. Χρειάζεται καλύτερη αστυνόμευση, να νιώθει ο άλλος ότι υπάρχει αστυνομία δίπλα του» επισημαίνει ακόμη ο βουλευτής της ΝΔ.

Οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν μερικά κέρματα και ένα laptop που περιείχε σημαντικά αρχεία του βουλευτή και έφυγαν αφήνοντας πίσω τους ζημιές χιλιάδων ευρώ.

«Με κλοτσιές προφανώς και με τον πυροσβεστήρα» λέει με τη σειρά του ένοικος της πολυκατοικίας για το πώς εισήλθαν οι διαρρήκτες. Όπως τονίζει, επειδή φοβήθηκαν μήπως ήταν ακόμα μέσα, ειδοποίησαν την αστυνομία και πήγαιναν όροφο – όροφο κάνοντας αυτοψία για το τι έχει γίνει.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα