Ελλάδα

Τι απαντάνε «ΤΑ ΝΕΑ» στον Τατσόπουλο

Πώς αντέδρασε ο ίδιος μετά την τοποθέτηση της εφημερίδας

Parallaxi
τι-απαντάνε-τα-νεα-στον-τατσόπουλο-968788
Parallaxi

Νέος γύρος στο επεισόδιο μεταξύ Πέτρου Τατσόπουλου και της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» μετά το φινάλε της συνεργασίας του, με τον πρώτο να αποκαλύπτει σε ανάρτησή του ότι απολύθηκε από την εφημερίδα, επειδή, όπως αναφέρει, θα έδινε συνέντευξη σε άλλο Μέσο και όχι στο «Βήμα», που ανήκει στον ίδιο όμιλο.

Η απάντηση από πλευράς της εφημερίδας ήρθε μέσω του διευθυντή της, κ. Γιώργου Μαντέλα ο οποίος ανέφερε:

«Ο δημοσιογραφικός όμιλος με τον οποίο συνεργάζονταν έναντι αμοιβής ο κ. Πέτρος Τατσόπουλος, του ζήτησε μια συνέντευξη. Η απάντησή του ήταν: “Αργήσατε ένα τέταρτο”! Ενημερώνοντας ότι θα δώσει συνέντευξη σε ανταγωνιστικό Μέσο, “που σας πρόλαβε”. Όλα τα υπόλοιπα δεν αντέχουν σχολιασμού».

Η (νέα) αντίδραση Τατσόπουλου

Σε νέα απάντησή του, ο συγγραφέας αναφέρει: “Μου αρκεί η παραδοχή ότι απέλυσαν έναν άνθρωπο που συνεργαζόταν με τα “Νέα” επί είκοσι χρόνια επειδή είχε δεσμευτεί να δώσει συνέντευξη σε δημοσιογράφο που προηγήθηκε. Κατά τα λοιπά, το ποταπό ύφος και η ακόμη πιο χυδαία απόδοση του διαλόγου με κάποιον που βιοπορίζεται από τη δουλειά του (και μόλις την έχασε) χαρακτηρίζουν αυτόν που υπογράφει την “απάντηση”. Καληνύχτα και καλά κέρδη”.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα