Επικαιρότητα

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο του 52χρονου στη Νεάπολη

Πού οφείλεται ο θάνατος του.

Parallaxi
τι-έδειξε-η-ιατροδικαστική-έκθεση-για-1007068
Parallaxi

Από παθολογικά αιτία έχασε τη ζωή του ο 52χρονος ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, που το πρωί του Σαββάτου ξυλοκοπήθηκε από τα δύο αδέλφια, στην περιοχή της Νεάπολη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ιατροδικαστή εξέταση που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, προέκυψε ότι το θύμα υπέστη «ισχαιμία του μυοκαρδίου». Ο 52χρονος δεν έφερε αιμορραγία εξωτερική ή εσωτερική, ούτε κακώσεις σε κανένα σημείο του σώματος, παρά μόνο αμυχές και εκδορές, που εξετάζεται αν προέρχονται από τον ξυλοδαρμό. Επίσης, είχε μικρή αμυχή στο μέτωπο και εκχύμωση.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο αδέλφια, 40 και 42 ετών με καταγωγή από την Αρμενία. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, είναι υπό κράτηση και αναμένεται να απολογηθούν αύριο σε ανακρίτρια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το άγριο επεισόδιο σημειώθηκε έπειτα από διαπληκτισμό μεταξύ των τριών ατόμων, όταν οι κατηγορούμενοι κλώτσησαν φαγητό για αδέσποτα που τοποθέτησε το θύμα έξω από το γραφείο τελετών που διατηρούσε, στη διασταύρωση των οδών Αγαθουπόλεως και Μαδύτου. Επιπλέον, από την προανάκριση και τις καταθέσεις ανθρώπων της γειτονιάς στην περιοχή της Νεάπολης, διαπιστώθηκε ότι δράστες και θύμα, είχαν θέματα γειτνίασης.

Μετά τη λήξη του επεισοδίου και τον ξυλοδαρμό του 52χρονου, κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, κατέληξε, ενώ τα δύο εμπλεκόμενα άτομα συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα