Ελλάδα

Τι λέει η ΕΤΑΔ για τη μυστηριώδη τέντα;

Κατόπιν αντιδράσεων φορέων και ανθρώπων της πόλης

Parallaxi
τι-λέει-η-εταδ-για-τη-μυστηριώδη-τέντα-846149
Parallaxi

Σάλο και πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η τοποθέτηση της μυστηριώδους τέντας στον Κήπο των Εποχών στη Νέα παραλία. Η έκτασή της φτάνει τα 500τ.μ χωρίς καμιά δικλίδα ασφαλείας της κατασκευής να τηρείται και καμιά απάντηση να μην δίνετε. Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες μας θα λειτουργούσαν από την ερχόμενη Τετάρτη συγκρουόμενα αυτοκινητάκια μέχρι το τέλος του επόμενου Αυγούστου!

Οι εμπλεκόμενοι αντιδήμαρχοι δήλωσαν άγνοια έως και έκπληξη σε ρεπορτάζ τοπικών μέσων ρίχνοντας το μπαλάκι γενικά και αόριστα στην Αθήνα, στην Εταιρία Ακινήτων του Δημοσίου ή το ΤΑΙΠΕΔ.

Η ΕΤΑΔ ανακοινώνει τα εξής:

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. ενημερώνει ότι αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με την τοποθέτηση προσωρινής κατασκευής (στέγαστρο με τέντα) σε τμήμα ακινήτου της στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν, όπως κάνει πάντοτε, τους προβληματισμούς που εκφράστηκαν από την τοπική κοινωνία, βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με γνώμονα την συνεχή διαχείριση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας της και με στόχο να βρεθεί άμεσα λύση προς όφελος της πόλης.

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα