Τι περιείχε το δείπνο της ΠτΔ στο ΑνφάνΓκατέ
Το πλήρες μενού.
Μετά τη χθεσινή της παρουσία της στο “Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών” του ΑΠΘ η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για να εγκαινιάσει την έκθεση «Λεωνίδας, Ναπολέων, Μπότσαρης: Η γλώσσα των συμβόλων» απόλαυσε γεύμα που παρατέθηκε προς τιμήν της στο ΑνφάνΓκατέ, ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της πόλης, που λειτουργεί στον εξωτερικό χώρο του Τελλογλείου.
Ο σεφ του εστιατορίου ετοίμασε ειδικό μενού για τη βραδιά.
Στο γεύμα προσκλήθηκαν 55 άτομα.
Το μενού που έχει επιμεληθεί ο σεφ περιλάμβανε τα εξής:
«Το χτένι» Μαύρο σκόρδο Κρεμα καπνιστής μελιτζάνας Πέρλες ελαιόλαδο Αυγά χελιδονόψαρου Τσιπς προσούτο Αέρας τσιλι «Ο αγρός» Baby λαχανικά (Κολοκυθια,καρότα,πατάτες) Τοματινια Φρέσκο κρεμμύδι Καπαρη Τοματινια πολύχρωμα Χωμα ελιάς Κρέμα τυρί με ροζ πιπέρι Ρυζοφυλλο με μελάνι σουπιάς «Το ψάρι» Φιλέτο ψαριού σε κρουστα από ζυμωτό ψωμι Κρέμα κολοκυθιου Κρέμα καρότου Αγιολι Σάλτσα ψαριού Αέρα lemongrass «Η Τάρτα» Τάρτα με γέμιση γκαναζ λευκής σοκολάτας με μάνγκο και φρέσκα φρούτα