Ελλάδα

Tην παραίτησή του προανήγγειλε ο Κώστας Ζουράρις

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι.

Parallaxi
tην-παραίτησή-του-προανήγγειλε-ο-κώστα-276966
Parallaxi

Την αποπομπή του Κώστα Ζουράρι από την κυβέρνηση ζήτησε σήμερα μέσω του ΣΚΑΙ ο βουλευτής Β’ Πειραιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, καλώντας τον υφυπουργό Παιδείας να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τις προσβλητικές δηλώσεις του για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και για τον ‘Αρη Θεσσαλονίκης.

Οι δηλώσεις του κ. Ζουράρι προκάλεσαν την αντίδραση πολιτικών κομμάτων, καθώς και των δύο ΠΑΕ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, αύριο αναμένονται ανακοινώσεις για το ζήτημα Ζουράρι εκ μέρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωση που εξέδωσε κάνει λόγο για κατάντια της κυβέρνησης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει: «Με τις τελευταίες δηλώσεις του ο Κώστας Ζουράρις έγινε πια το σύμβολο του εκφυλισμού και της κατάντιας αυτής της κυβέρνησης. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο Ζουράρις, αλλά ο άνθρωπος που επέλεξε Ζουράριδες να κυβερνούν».

Εξάλλου, σε ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας έγραψε: «ο κ. Ζουράρις οφείλει να παραιτηθεί τώρα. Πολλοί από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους χυδαιότητες αλλά οι δηλώσεις του ξεπερνούν ακόμη κι αυτά τα όρια».

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κώστα Ζουράρι είχε το πρωί ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, του ζήτησε να παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Παιδείας.

Στη συνέχεια ο κ. Ζουράρις έστειλε την επιστολή παραίτησης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ο Κώστας Ζουράρις μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5 χρησιμοποίησε ένα γνωστό υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ που αφορά τον Ολυμπιακό «Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι…» ενώ σε ερώτηση σε σχέση με τον Άρη απάντησε: «Ποιος τον γ..μ..ει τον Άρη;»

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

ΑΠΕ και δηλώσεις στο metropolis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα