Ελλάδα

Την Πάρο και την Αντίπαρο, θα επισκεφτούν οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα

Για τις καλοκαιρινές τους διακοπές – Θα φιλοξενηθούν από το ζεύγος Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον

Parallaxi
την-πάρο-και-την-αντίπαρο-θα-επισκεφτο-1021003
Parallaxi

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ, θα απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί της Πάρου, σύμφωνα με τον δήμαρχο Μάρκο Κωβαίο.

Όπως αναφέρει, ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση, με Αμερικανούς πράκτορες, μέλη της προσωπικής ασφάλειας των Ομπάμα, την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, την Αστυνομία και το Λιμενικό να βρίσκονται επί ποδός ενόψει της επίσκεψης.

Σύμφωνα με τον parianostypos.gr, μάλιστα, πρόκειται να φιλοξενηθούν από το ζεύγος Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον στο σπίτι τους στην Αντίπαρο.

Σημείωνεται ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είχε ανακοινωσει τον Φεβρουάριο τη συμμετοχή του Μπαράκ Ομπάμα, στο φετινό SNF Nostos Conference, τον Ιούνιο του 2023, όπου ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ θα συζητήσει τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατικής κουλτούρας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών μαζί με τον πρόεδρο του ΙΣΝ, Ανδρέα Δρακόπουλο.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Μπαράκ Ομπάμα επισκέπτεται το ΚΠΙΣΝ. Το 2016, κατά τη διάρκεια της τελευταίας διεθνoύς επίσκεψής του στο πλαίσιο της διακυβέρνησής του, είχε εκφωνήσει μια συγκινητική ομιλία από τη σκηνή της Αίθουσας Σταύρος Νιάρχος.

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα