Το μεγάλο αφεντικό του Goodfellas, ο Πολ Σορβίνο πέθανε στα 83 του

Γνωστός και από τη σειρά "Νόμος και Τάξη" - Πατέρας της Μίρα Σορβίνο

Parallaxi
το-μεγάλο-αφεντικό-του-goodfellas-ο-πολ-σορβίνο-902869
Parallaxi

Ο Paul Sorvino , ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε πολλές ταινίες και σειρές, συμπεριλαμβανομένων των “Goodfellas” και “Law & Order”, πέθανε τη Δευτέρα στα 83 του χρόνια.

Η σύζυγός του, DeeDee Sorvino, δημοσίευσε στο Instagram λέγοντας: «Είμαι εντελώς συντετριμμένη Η αγάπη της ζωής μου και ο πιο υπέροχος άνθρωπος που έζησε ποτέ έχει φύγει.»

Ο Sorvino, ο οποίος ήταν πατέρας της ηθοποιού Mira Sorvino , ήταν ίσως περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Sgt. Ο Frank Cerreta στο “Law & Order” του NBC, ως Mafia don Pail Cicero στην αγαπημένη γκανγκστερική ταινία του Martin Scorsese “Goodfellas” και ως Kissinger στο “Nixon” του Oliver Stone.

Ο Sorvino δούλευε συνεχώς, με δεκάδες ρόλους τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των εμφανίσεων στα “Godfather of Harlem”, “Bad Blood”, “Undercover Grandpa”, “The Goldbergs” και “Criminal Minds: Beyond Borders”.

Ο Paul Anthony Sorvino είναι Ιταλός-Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής της όπερας, επιχειρηματίας, συγγραφέας και γλύπτης. 

sorbino.jpg

Για τη Disney , έπαιξε το ρόλο του Lips Manlis στην ταινία του Disney / Touchstone της δεκαετίας του 1990 , του Dick Tracy και του Eddie Valentine στην ταινία της Disney το 1991 , The Rocketeer . Επίσης, παρουσιάζεται ο Χένρι Κίσινγκερ στο Disney / Hollywood «s 1995 ταινία, Νίξον , ο Jack Μαρτίνο στο Fox / ABC Studios τηλεοπτική εκπομπή, Grandfathered , και ο Δρ Ντομινίκ Scarpa στο CBS / ABC Studios τηλεοπτική εκπομπή, Criminal Minds: Πέρα από τα σύνορα .

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα