Το «ποδαρικό» του Μητσοτάκη στη Μηχανιώνα

Η Δώρα Αυγέρη σχολιάζει την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην περιοχή της Β' Θεσσαλονίκης.

Parallaxi
το-ποδαρικό-του-μητσοτάκη-στη-μηχαν-878389
Parallaxi

Με τον δικό της τρόπο σχολιάζει μέσα από ανάρτηση της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Μηχανιώνα, τονίζοντας πως τους έκανε «ποδαρικό», καθώς είναι πρώτη του μήνα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση της:

Είναι είδηση να επισκέπτεται τον τόπο σου ο πρωθυπουργός. Και δεν είναι μόνο είδηση, αλλά και ευκαιρία για μπόλικο κοινωνικό και πολιτικό σχόλιο. Ειδικά όταν πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε επισκέπτεται πρωτομηνιά και σου κάνει «ποδαρικό».

Πολύ δε περισσότερο όταν αυτά τα δυόμιση χρόνια διακυβέρνησής του είναι τόση η «ανάπτυξη» και το βάρος που έδωσε το επιτελικό κράτος στην περιφερειακή ανάπτυξη, που όλες οι τράπεζες( ετοιμάζεται και η Eurobank) έχουν κλείσει τα υποκαταστήματά τους στη Μηχανιώνα με την μεγαλύτερη ιχθυόσκαλα των Βαλκανίων!

Ο σουγιάς που του χάρισαν οι ιδιοκτήτες επιχείρησης στη Μηχανιώνα – την ημέρα που ένας 19χρονος μαχαιρώθηκε στη Θεσσαλονίκη- τρανή απόδειξη ότι ο Μητσοτάκης έκοψε τελείως το δίχτυ της επαφής του με την πραγματικότητα και τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας.

Οι άνεργοι νέοι της Μηχανιώνας δεν διαφέρουν από τους τους άλλους συνομηλίκους τους σε άλλες γωνιές της Ελλάδας, που βλέπουν τα όνειρα να φεύγουν μαζί με τη νιότη τους.

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στην ανεργία των νέων η χώρα μας με κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Με ποσοστό ρεκόρ, 47,4%, πάνω και από την Κόστα Ρίκα! ( στοιχεία informal economy) και για αυτό, δεν φταίει ούτε η κακή η μοίρα, ούτε το κακό ποδαρικό. Είναι που έχει η Ελλάδα τον Μητσοτάκη- μια Θάτσερ με τσαρούχια- πρωθυπουργό! Και πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα