Ελλάδα

ΤΩΡΑ: Στις σήραγγες των Τεμπών οι αγρότες

Έφτασαν πριν από λίγο από το μπλόκο της Νίκαιας.

Parallaxi
τωρα-στις-σήραγγες-των-τεμπών-οι-αγρότ-268472
Parallaxi
Εικόνα αρχείου

Στις σήραγγες των Τεμπών έφτασε πριν από λίγο το κομβόι των αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας. Οι αγρότες δηλώνουν ότι υλοποίησαν την απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους, με στόχο τις σήραγγες των Τεμπών.

Επίσης, επανέλαβαν την πρόσκληση προς την κυβέρνηση να πραγματοποιηθεί διάλογος με διευρυμένο κλιμάκιο των συναρμόδιων υπουργών υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.

Αυτή τη στιγμή οι αγρότες έχουν κλείσει το ένα ρεύμα της εθνικής οδού, από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη των αγροτών για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

(UPDATE- 14.30):

Και το ρεύμα από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα απέκλεισαν οι αγρότες που βρίσκονται στις σήραγγες των Τεμπών, ενώ αυτή την ώρα διεξάγεται η σύσκεψή τους ώστε να αποφασίσουν τα επόμενα βήματά τους.

Η εκτροπή των οχημάτων από την Αστυνομία γίνεται από τον κόμβο του Πλαταμώνα μέσω της παλιάς εθνικής οδού στα Τέμπη.

(UPDATE-15.20):

Αποχωρούν αυτήν την ώρα τα τρακτέρ των αγροτών από το μπλόκο της Νίκαιας, που είχαν αποκλείσει τις σήραγγες των Τεμπών και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων Κώστας Τζελας δήλωσε πως οι αγρότες έστειλαν το μήνυμα στην κυβέρνηση, η οποία πρέπει να δώσει άμεσα λύσεις στα αιτήματά τους. «Μας ανάγκασε να βγούμε στον δρόμο, επιμένουμε και ζητούμε να συναντηθούμε με την κυβέρνηση με κλιμάκιο υπουργών υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη» δήλωσε.

Σημειώνεται ότι οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας θα πραγματοποιήσουν νέα σύσκεψη για να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους, αναμένοντας την πρόκληση από την κυβέρνηση για διάλογο.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα