Ελλάδα

ΤΩΡΑ: Συγκέντρωση στο σημείο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου- 10 προσαγωγές

Aρκετοί είναι εκείνοι που άφησαν λουλούδια.

Parallaxi
τωρα-συγκέντρωση-στο-σημείο-δολοφονί-694024
Parallaxi

Συγκέντρωση στη συμβολή τω οδών Γραβιάς και Μπενάκη στα Εξάρχεια πραγματοποιείται αυτή την ώρα για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Eπί τόπου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται, δημιουργώντας κλοιό ασφαλείας.

Σημειώνεται ότι, αρκετοί είναι εκείνοι που άφησαν λουλούδια στο σημείο όπου δολοφονήθηκε πριν από 12 χρόνια ο μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος από τον ειδικό φρουρό Επαμενώνδα Κορκονέα.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, έως τώρα έχουν σημειωθεί δέκα προσαγωγές.

Λίγο μετά τις 11 στο σημείο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έφτασε και αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε ελέγχους.

Υπενθυμίζεται ότι, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισαν στις 11 π.μ. και οι σταθμοί του μετρό «Αττική» , «Ευαγγελισμός» και «Μ. Μουσικής».

Κλειστοί είναι από νωρίς το πρωί, οι σταθμοί «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο», «Σύνταγμα», «Ακρόπολη», «Μοναστηράκι» και «Βικτώρια», «Σεπόλια» στις γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό.

(ENHMEΡΩΣΗ- 12.00)

Σε προσαγωγές ατόμων που ήταν συγκεντρωμένα στην πλατεία Εξαρχείων προχωρά αυτή την ώρα η αστυνομία.

Οι προσαχθέντες θα οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα ατόμων προσπάθησε να πραγματοποιήσει πορεία από τη συμβολή των οδών Γραβιάς και Μπενάκη στα Εξάρχεια, παρά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Την ίδια ώρα, η ΚΝΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «παρεμποδίστηκε από δυνάμεις της αστυνομίας αντιπροσωπεία του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ που, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, επεδίωξε να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη του Αλ. Γρηγορόπουλου, στον τόπο της δολοφονίας του, στα Εξάρχεια».

«Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό της κυβέρνησης, που φτάνει σε σημεία αυτογελοιοποίησης μέσα από την αντιδημοκρατική απαγόρευση των συναθροίσεων άνω των 4 ατόμων σε όλη την Επικράτεια. Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Η φωνή μας δε φιμώνεται! Απέναντι στο όργιο αυταρχισμού και καταστολής, ο λαός και η νεολαία θα αντιτάξουμε τον οργανωμένο μας αγώνα για υγεία, μόρφωση και ζωή με δικαιώματα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ίδια ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από in.gr / EΡΤ
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα