Τραγωδία στα Τέμπη – Ώρες αγωνίας για γονείς: «Πού μπορώ να μάθω εάν ζει το παιδί μου;»

Γροθιά στο στομάχι τα λόγια τους - «Μας ζητούν αναγνώριση από ρούχα και τατουάζ»

Parallaxi
τραγωδία-στα-τέμπη-ώρες-αγωνίας-για-γ-979217
Parallaxi

Ώρες αγωνίας για δεκάδες γονείς, συγγενείς και φίλους αγνοούμενων της τραγωδίας που εκτυλίχτηκε στα Τέμπη με τους 38 (για την ώρα) νεκρούς, έπειτα από τη σύγκρουση των αμαξοστοιχιών το βράδυ της Τρίτης.

Πατέρας 26χρονου που αγνοείται μετά την τραγωδία στα Τέμπη με την σύγκρουση των τρένων, βρίσκεται σε απόγνωση έξω από το ΓΝΛ.

«Αγνοείται ο άνθρωπός μου μαζί με τον φίλο του. Είχαν πάει να δουν τις κοπέλες τους. Να το χαίρονται το τρενάκι του τρόμου. Οι αστυνομικοί μας ρωτούν τι ρούχα φορούσαν, αν είχαν τατουάζ, ή φορούσαν σκουλαρίκια για να γίνει η αναγνώριση.

Δεν ξέρουμε τίποτα, δεν ξέρουμε που είναι οι άνθρωποί μας. Να πληρώσουν όλοι υπεύθυνοι γι’αυτό το ελληνικό χάλι. 2023 και τρακάρουν τρένα και μάλιστα σε διπλή γραμμή».

Συγκλονίζει η μαρτυρία νέας κοπέλας

Συγκλονίζει η μαρτυρία νεαρής κοπέλας στον ΑΝΤ1 που αναζητά τον 23χρονο ξάδερφό της που βρισκόταν στο μοιραίο δρομολόγιο το βράδυ της Τρίτης. Η γυναίκα σημείωσε πως ο 23χρονος είναι μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης και μετέβη στην Αθήνα για βόλτα.

«Αγνοείται ο ξάδερφός μου, τον αναζητά η μητέρα του από τα ξημερώματα» είπε η μάρτυρας ενώ ανέφερε πως «είχε έρθει στην Αθήνα για τριήμερο και έφυγε το απόγευμα της Τρίτης για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη».

Ανατριχιαστική η περιγραφή της για το τελευταίο τηλεφώνημα του 23χρονου με τη μητέρα του στην οποία ο ίδιος είπε περίπου στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης «Μαμά έχει πάρα πολύ κόσμο το τρένο, δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο σε τρένο, θα σε πάρω όταν φτάσουμε να έρθεις να με πάρεις…» και όπως αποκάλυψε η μάρτυρας λίγο μετά κόπηκε η γραμμή και από τότε τον αναζητούν, καθώς δεν υπάρχει ούτε στις λίστες των νεκρών ούτε και των διασωθέντων.

Λάρισα: Με φορτηγά ξεφορτώνουν κρεβάτια νεκροψίας στο νοσoκομείο

Δύσκολες στιγμές εκτυλίσσονται έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Φορτηγά ξεφορτώνουν κρεβάτια νεκροψίας προκειμένου να εκτελεστεί η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς καταφθάνουν διαρκώς σοροί από το σημείο της τραγωδίας στα Τέμπη.

Στο νοσοκομείο έσπευσε και ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος, ο οποίος μετέβη στον χώρο του νεκροτομείου.

Τρεις φοιτήτριες από την Καλαμπάκα μεταξύ των νεκρών στα Τέμπη

Νέα παιδιά τα περισσότερα φοιτητές που ταξίδευαν από Αθήνα για Θεσσαλονίκη είναι στην πλειοψηφία τους, τα θύματα από τη φονική σύγκρουση τρένων στα Τέμπη.

Στην Καλαμπάκα επικρατεί θρήνος καθώς τρία κορίτσια, δυο δίδυμες αδελφές και η πρώτη τους ξαδέρφη, όλες φοιτήτριες, συγκαταλέγονται ανάμεσα στη μακάβρια λίστα των νεκρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr έχει γίνει ήδη η αναγνώρισή τους, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα