Επικαιρότητα

Τραγωδία στα Τέμπη: Σήμερα το νέο μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή πολιτών

Parallaxi
τραγωδία-στα-τέμπη-σήμερα-το-νέο-μεγάλ-982145
Parallaxi

Νέα συγκέντρωση των πολιτών πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα Κυριακή 12 Μαρτίου στις 11.30 π.μ. στο πέταλο της Αριστοτέλους, απέναντι από το Άγαλμα του Βενιζέλου.

Εργατικά σωματεία, οι ενώσεις των αυτοαπασχολούμενων, οι φοιτητικοί σύλλογοι, οι μαθητές, η ΑΔΕΔΥ και μια σειρά ακόμα μαζικοί φορείς κλιμακώνουν τον αγώνα τους και  καλούν όλο το λαό σε μαζική συμμετοχή στα νέα συλλαλητήρια, μετά και τις συγκλονιστικές απεργιακές κινητοποιήσεις της 8ης Μαρτίου που έλαβαν χώρα σε όλη την Ελλάδα.

«Όσο η προστασία της εργασίας και ζωής λογίζεται ως κόστος, τόσο θα μετράμε τραγωδίες», σημειώνουν τα σωματεία και ξεκαθαρίζουν: «Είναι ένοχοι! Η πολιτική τους εγκληματεί απέναντι στη ζωή μας. «Η εργατική τάξη, ο λαός, να πάρουν θέση και να δυναμώσουν την αντίστασή τους απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη πολιτική που ξεζουμίζει από όλες τις πάντες τους πολλούς και δίνει τα πάντα στους λίγους και εκλεκτούς επιχειρηματίες, μεγαλοκατασκευαστές, εφοπλιστές και μεγαλέμπορους. Με όχημα αυτή την πάλη θα ανοίξουμε τον δρόμο για να επιβάλλουμε μέτρα προστασίας της ζωής μας», σημειώνουν τα σωματεία. «Δεν φταίει η κακιά η (χ)ώρα, φταίει το κέρδος και όσοι κυβέρνησαν αυτή τη χώρα», τονίζουν τα σωματεία δίνοντας το «στίγμα» του αγώνα που ξεκίνησε με αφορμή το έγκλημα στα Τέμπη και βάζει στο στόχαστρο όλα όσα βασανίζουν τον λαό και τα παιδιά του.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα