Ελλάδα

Τραγωδία στα Τέμπη: Το προφητικό βίντεο του Ζαραλίκου πριν τρεις εβδομάδες

Δείτε το βίντεο

Parallaxi
τραγωδία-στα-τέμπη-το-προφητικό-βίντε-980929
Parallaxi

Σχεδόν τρεις εβδομάδες προτού σημειωθεί το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες που επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος είχε κάνει μια καταγγελία για την Hellenic Train, μέσω βίντεο του.

Όπως αναφέρει ο γνωστός κωμικός στο zaraleaks TV, ο ίδιος θα επέστρεφε με τρένο στην Αθήνα, ύστερα από μία παράσταση στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ένας προϊστάμενος, μετά από 15λεπτη καθυστέρηση άρχισε να λέει στους επιβάτες: «Μάλλον δεν θα ξεκινήσει το τρένο, να φύγετε, να πάτε σπίτια σας. Να πάρετε τα λεφτά σας και να πάτε να πάρετε ένα αεροπλάνο».

Αυτός όμως, μαζί με τους συνεργάτες του διαμαρτυρήθηκαν έντονα. «Πήγαμε και ζητήσαμε στα ταμεία λεφτά για ξενοδοχείο, για φαγητό και ένα εισιτήριο για το επόμενο πρωί, γιατί ο προϊστάμενος λέει ότι είναι κλειστή η γραμμή», δήλωσε. «Ένα λεπτό μετά, βγήκε ανακοίνωση πως το τρένο θα ξεκινήσει. Με τις απειλές άνοιξε από θαύμα η γραμμή. Και αρκετός κόσμος είχε ήδη φύγει».

Λίγη ώρα μάλιστα, πριν φτάσει το τρένο στην Αθήνα «η εταιρεία ανακοίνωσε πως μας ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία, όχι για τα ψέματα, και θα μας κεράσουν ένα μπουκαλάκι νερό κι ένα σάντουιτς. Για τόσο μας έχουν! Όταν μας το έδωσαν ήταν παγωμένο το σάντουιτς, δεν τρωγόταν και είχε ημερομηνία λήξης χθεσινή! Τέτοια συγγνώμη δώσανε!».

Φτάνοντας στον σταθμό Λαρίσης, ο κωμικός αναφέρει πως ζήτησε το όνομα του προϊσταμένου, ώστε να κάνει μήνυση κι αγωγή στον ίδιο και την εταιρεία, όμως αρνήθηκαν να του τα δώσουν. Κάλεσαν την αστυνομία και ούτε εκείνη κατάφερε να πάρει το όνομα από τους συναδέλφους του. «Για να καταλάβετε τι πάει να πει συμμορία! Πιο δυνατή η συμμορία από την αστυνομία!», τονίζει ο Χριστόφορος Καραλίκος για το περιστατικό.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το βίντεο:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα