Ελλάδα

Τραγωδία στο Ελληνικό: Ζητούν αφαίρεση της άδειας του ταξιτζή που άφησε αβοήθητο το θύμα

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του οδηγού ταξί που προκάλεσε σάλο.

Parallaxi
τραγωδία-στο-ελληνικό-ζητούν-αφαίρεσ-422235
Parallaxi

ΔΕΙΤΕ: Οργή στα social media για τον ταξιτζή που πέταξε έξω την αιμόφυρτη γυναίκα

Σάλο έχει προκαλέσει τόσο διαδικτυακά από χθες όταν και έγινε γνωστή η κίνηση του οδηγού ταξί να αφήσει αβοήθητη τη γυναίκα που πυροβολήθηκε στο Ελληνικό από τον σύντροφό της. Σήμερα, το ΣΑΤΑ ζητά την αφαίρεση της άδειας του συγκεκριμένου οδηγού. 

Συγκλόνισε το πανελλήνιο το έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα στην Αθήνα, όταν ένας 70χρονος Αντιπτέραρχος εν αποστρατεία πυροβόλησε τη Βουλγάρα σύντροφό του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Θύτης και θύμα, στην πορεία της μέρας, έχασαν τελικά τη ζωή τους.

Στον απόηχο του αιματηρού σκηνικού, προκλήθηκε σάλος από τις δηλώσεις του ταξιτζή, στο όχημα του οποίου επιχείρησε να μπει η άτυχη γυναίκα μετά την επίθεση που δέχτηκε.

«Η κυρία μπήκε στο αυτοκίνητο μέσα στα αίματα. Λέω ”τι κάνετε κυρία μου;”, ”με σκοτώνει, με σκότωσε”. Εγώ ψιλοκόλλησα εκείνη τη στιγμή. Βγαίνω από το αυτοκίνητο, ανοίγω την πόρτα της λέω ”κυρία, περάστε έξω σας παρακαλώ”», είπε ο εν λόγω ταξιτζής στις κάμερες.

Δείτε το βίντεο από το iefimerida.gr:

Σήμερα, το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του οδηγού ταξί και ζητά την αφαίρεση της άδειάς του.

Η ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής:

“Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του.

Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του ταξιτζή και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη. Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας.”

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα