Ελλάδα

Τρολάρουν στο Twitter για τις… ανασκαφές Μπακογιάννη στην «Πολιτεία του Πλάτωνα»

Viral έγινε η δήλωση του δημάρχου Αθηναίων

Parallaxi
τρολάρουν-στο-twitter-για-τις-ανασκαφές-μπ-1008275
Parallaxi

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο Twitter ο Κώστας Μπακογιάννης για λόγο που μάλλον ο ίδιος δεν πρέπει να αισθάνεται και ιδιαίτερα περήφανος. Κι αυτό γιατί φάνηκε η άγνοιά του τόσο για τις ανασκαφές που γίνονται στην περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος, στο πλαίσιο της ανάπλασης που τόσο διαφημίζει, όσο και για το εμβληματικό βιβλίο του Πλάτωνα «Πολιτεία».

Ο δήμαρχος Αθηναίων πιστεύει ότι κάτω από την περιοχή της Ακαδημίας Πλάτωνος θα βρει την «Πολιτεία» του Πλάτωνα, ενώ πολύ απλά θα μπορούσε να πάει στο πλησιέστερο βιβλιοπωλείο για να βρει το κορυφαίο περί αρετής και δικαιοσύνης έργο του αρχαίου Έλληνα φιλοσόφου.

«Γίνονται αρχαιολογικές εσκαφές διότι από κάτω έχουμε μια ολόκληρη πολιτεία, την πολιτεία του Πλάτωνα, την οποία την έχουμε επιχωματώσει», είπε ο Κώστας Μπακογιάννης στο πρόσφατο Φόρουμ των Δελφών, ατάκα που δεν πέρασε απαρατήρητη από κάποιον χρήστη του Twitter, με αποτέλεσμα το σχετικό βίντεο να διαμοιράζεται συνεχώς τις τελευταίες ώρες.

Φυσικά οι χρήστες του Twitter δεν έχασαν ευκαιρία και με καυστικό τρόπο σχολίασαν την δήλωση αυτή. Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets: 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα