Ελλάδα

Τσαπανίδου για Μητσοτάκη και ιδιωτικοποίηση νερού: Ας ακούσει τον εαυτό του το 2018

Αιχμηρή δήλωση για τον πρωθυπουργό έκανε η Πόπη Τσαπανίδου για τα περί «fake news» για την ιδιωτικοποίηση του νερού - ΒΙΝΤΕΟ

Parallaxi
τσαπανίδου-για-μητσοτάκη-και-ιδιωτικ-988199
Parallaxi

Αιχμηρή δήλωση για τον πρωθυπουργό έκανε η Πόπη Τσαπανίδου για τα περί «fake news» για την ιδιωτικοποίηση του νερού.

«Όσο για τα περί fake news για την ιδιωτικοποίηση του νερού, ο πρωθυπουργός ας ακούσει τον εαυτό του το 2018 σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο», σχολιάζει η κ. Τσαπανίδου και προσθέτει: «Δεν πείθει πια. Η Ελλάδα θα αλλάξει. Αλλά με το σχέδιο της προοδευτικής μας κυβέρνησης».

Ανέφερε επίσης: «Ακούσαμε τον κ. Μητσοτάκη να μιλά για το βαθύ κράτος. Αυτό δηλαδή που η παράταξή του χτίζει επί 40 χρόνια. Μπορεί κάποιος να τα βάλει με τον ίδιο του τον εαυτό; 4 χρόνια τώρα, δεν έκανε καμία προσπάθεια. Αντίθετα, διογκώνει τα προβλήματα».

Μάλιστα, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει πως «τα λέει την ημέρα που αποκαλύπτεται ότι ο ίδιος του ο υπουργός καταδικάστηκε, γιατί έκρυψε την περιουσία του για να μην πληρώσει τα χρέη του».

Συνεχίζοντας την κριτική της η κ. Τσαπανίδου αναφέρει πως «τον ακούσαμε επίσης να λέει ότι θα συζητήσει με τους Ιταλούς επένδυση στα τρένα, όταν ο ίδιος του ο υπουργός, τους χάρισε επενδύσεις 600 εκατομμυρίων για τις οποίες είχαν συμφωνήσει».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα