Ελλάδα

Τσαπανίδου: «Οι ένοχοι για τα Τέμπη έχουν ονοματεπώνυμο»

«Κόλαφος για Μητσοτάκη – Καραμανλή η ποινική δίωξη στον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ για την τραγωδία στα Τέμπη»

Parallaxi
τσαπανίδου-οι-ένοχοι-για-τα-τέμπη-έχο-999003
Parallaxi

Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό και στον παραιτηθέντα υπουργό Υποδομών και Μεταφορών εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για το δυστύχημα των Τεμπών.

«Κόλαφος για Μητσοτάκη – Καραμανλή η ποινική δίωξη στον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ για την τραγωδία στα Τέμπη» υπογραμμίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου σε δήλωσή της.

Όπως τονίζει, «η ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην προέδρου του ΟΣΕ, κ. Πατέρα, για παράβαση καθήκοντος για το δυστύχημα στα Τέμπη είναι κόλαφος για τον κ. Μητσοτάκη και τον κ. Καραμανλή.

»Ταυτόχρονα, η δίωξη και σε βάρος δύο μελών της επιτροπής που εισηγήθηκαν τη μετάταξη του μοιραίου σταθμάρχη καταρρίπτει τα ψέματα της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη ότι η μετάταξη ήταν νόμιμη».

Η κυρία Τσαπανίδου υποστηρίζει ότι η προσπάθεια συγκάλυψης ευθυνών από την κυβέρνηση έπεσε στο κενό. «Η προσπάθεια συγκάλυψης και διάχυσης των ευθυνών τελικά είχε ημερομηνία λήξης. Οι ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη είναι εγκληματικές και οι ένοχοι έχουν ονοματεπώνυμο».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα