Ελλάδα

Τσαπανίδου σε Οικονόμου: “Ο Τσίπρας δεν είναι Μητσοτάκης για να τον κρατάνε”

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Παππά και Καλογρίτσα

Parallaxi
τσαπανίδου-σε-οικονόμου-ο-τσίπρας-δε-969569
Parallaxi

Έντονη πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση του Νίκου Παππά και του Χρήστου Καλογρίτσα.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου, απάντησε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου.

«Ο κος Οικονόμου μάλλον κρίνει εξ ίδιων τα αλλότρια. Επειδή στη κυβέρνηση, και ιδίως με τις παρακολουθήσεις, ο ένας κρατάει τον άλλον, θαρρεί ότι και στον ΣΥΡΙΖΑ έτσι γίνεται. Τον ενημερώνουμε ότι ο Τσίπρας δεν είναι Μητσοτάκης για να τον κρατάνε» δήλωσε η κ. Τσαπανίδου.

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «απόφαση-κόλαφο προσωπικά για τον κ. Τσίπρα» και κάλεσε τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντήσει αν «θα αναλάβει την πολιτική ευθύνη που του αναλογεί», εάν θα αποσύρει τον πρώην υπουργό από τα ψηφοδέλτια και εάν θα τον διαγράψει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα