Επικαιρότητα

Τσίπρας: Αυτά είναι τα 6 ονόματα που περιλαμβάνονται στον φάκελο Ράμμου

«Ο Μητσοτάκης έλεγε συνειδητά ψέματα για έξι μήνες» ανέφερε μεταξύ άλλων

Parallaxi
τσίπρας-αυτά-είναι-τα-6-ονόματα-που-περ-881928
Parallaxi

Στο βήμα της ολομέλειας της Βουλής ανέβηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να πραγματοποιήσει παρέμβαση για τις παρακολουθήσεις μετά και την έκθεση του Προέδρου της ΑΔΑΕ η οποία εστάλη χθες σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.

Η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα: Η ελληνική κοινωνία στη δίνη των αποκαλύψεων

«Οι τύχες βρίσκονται στα χέρια μιας κυβέρνησης όχι μόνο ανίκανης προσκολλημένης σε ιδιοτέλειες και συμφέροντα αλλά και βαθιά αντιδημοκρατικής. Κι ενός πρωθυπουργού που γράφει το χρονικό μιας προαναγγελθείσας αποστασίας από τους κανόνες της Δημοκρατίας, από την ηθική της Δημοκρατίας, από τις γραμμές και συντεταγμένες του κράτους δικαίου, που αποτελεί το θεμέλιο της Δημοκρατίας.

Κάνεις και καμιά δεν δικαιούται φαινόμενα που απειλούν την εύρυθμη πολιτειακή λειτουργία, κάνεις και καμιά δε δικαιούται να κλείνουν τα μάτια γιατί αυτό που συμβαίνει δεν αφορά μονάχα κάποιος έγκριτους συνταγματολόγους ή κάποιος ιδιαίτερα ευαίσθητος για τα δημοκρατικά δικαιώματα. αυτό που συμβαίνει αφορά τη ζωή των ανθρώπων, αφορά το κλίμα και τους κανόνες δρα και προοδεύει. Αυτό που συμβαίνει μας αφορά όλους η ελληνική κοινωνία ζει στη δίνη των αποκαλύψεων για έναν ασύλληπτο αριθμό υποκλοπών.

«Συντονιστής ο πρωθυπουργός για να εκβιάζει»

Συντονιστής ήταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας αυτός που οργάνωσε το δίκτυο των παρακολουθήσεων προκειμένου να έχει στο χέρι όχι μόνο χρήσιμες πληροφορίες για τους πολιτικούς του αντιπάλους και φίλους, τους οικονομικούς παράγοντες του τόπου την στρατιωτική ηγεσία, αλλά και τους ίδιους να τους έχει στο χέρι να τους εκβιάζει να γνωρίζει τις σκέψεις τους τις επιδιώξεις τους τις αδυναμίες τους. Το δίκτυο αυτό το οργάνωσε όχι τώρα από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την διακυβέρνηση του τόπου και το οργάνωσε με πολύ σοβαρό σχεδιασμό.

«Μεγάλωσε ως πρίγκιπας και τώρα νόμιζε ότι έγινε βασιλιάς»

Εν πλήρη γνώση του έστησε μία οργουελιανή δυστοπία, με εκατοντάδες θύματα που έλαβαν το κωδικοποιημένο μήνυμα με το παράνομο λογισμικό. Μεταξύ αυτών πολιτική, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης, η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, οικονομικοί παράγοντες και δημοσιογράφοι.

Ο Μητσοτάκης διακατέχεται από μία αλαζονεία μεγάλωσε ως πρίγκιπας και τώρα νόμιζε ότι έγινε βασιλιάς. Πίστεψε ότι έγινε ισοβίως και πως κανείς δεν θα τον ελέγξει.

Ο Μητσοτάκης έλεγε συνειδητά ψέματα για έξι μήνες

Στην αρχή μίλησε για προϊόντα μυθοπλασίας και μύθους του Αισώπου, επιστράτευσε την σπίλωση και την δολοφονία χαρακτήρων, ύστερα κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων υποχρεώθηκε να παραδεχτεί υποκλοπές με χαρακτηριστική αυτή του κυρίου Ανδρουλάκη, την οποία όμως υποβαθμίζεται σε παρατυπία. Και στο τέλος ο ίδιος ο πρωθυπουργός έριξε όλο το βάρος της εξουσίας του που το εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός προκειμένου να συσκοτίσει το σκάνδαλο. Και το δράμα των υποκλοπών συνοδεύτηκε από την κωμωδία της εξεταστικής.

Επί έξι μήνες λέει ψέματα. Συνειδητά ψέματα. Ότι δε γνώριζε και ότι δεν έγιναν παρακολούθησης. Διαρκώς προσπαθεί να κάνει τον ανήξερο. Ψέματα είπε και στην τελευταία συνεδρίαση στη Βουλή.

Προτίμησε να ταπεινωθεί στο Κοινοβούλιο αντί να απαντήσει

Σε ένα ερώτημα δεν απάντησε έληξε την συνεδρίαση πριν την ώρα της για να μην απαντήσει και το έβαλε στα πόδια. Προτίμησε να ταπεινωθεί μέσα στο κοινοβούλιο αντί να απαντήσει. Του έθεσα με επιμονή το ερώτημα κύριε πρωθυπουργέ αν αποδειχθεί ότι τελικά η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον υπουργό κύριε Χατζηδάκη ή τον κύριο Φλώρο παρά τα όσα μας λέτε εσείς τότε θα παραιτηθείτε. Αντί να μου απαντήσει ευθέως πως δεν υπάρχουν παρακολούθησης του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και ναι θα παραιτηθώ αν αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο επέλεξε να το βάλει στα πόδια.

Τι περιελάμβανε ο φάκελος Ράμμου

«Σήμερα θα μιλήσουμε στη φάση των αποδείξεων, που μπορεί να αποτελούν ένα μικρό μόνο δείγμα από το σύνολο των περιπτώσεων που το παρακράτος του Μαξίμου έθεσε σε επί σύνδεση. Όσοι αναρωτήθηκαν τι περιείχε ο φάκελος που κρατούσα όταν έβγαινα από το φάκελο από τη συνάντηση με το γάμο ήρθε η ώρα να τους λύσω την απορία. Περιείχε τα αποτελέσματα της έρευνας της αρχής διασφάλισης απορρήτου μετά από αίτημα που εγώ κατέθεσα στις 7 Δεκεμβρίου όταν και επισκέφτηκα την αρχή», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Περιέχει τα παράνομα έργα του σκοτεινού παρακράτους που έστειλε ο Μητσοτάκης, το ξεγύμνωμα του παρακράτους, περιέχει το σκοτάδι που έχουμε όλες υποχρέωση οι δυνάμεις να φωτίσουμε».

Τα ονόματα

Ζήτησα επισήμως για να ελεγχθεί αν ετέθη σε επισύνδεση από την ΕΥΠ ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΣ κ. Λαλούσης, ο πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας κ. Διακόπουλος, ο πρώην και ο νυν επικεφαλής της διεύθυνσης Εξοπλισμών κ. Λάγιος και κύριος Αλεξόπουλος.

Η απάντηση που έλαβα σε αυτόν το κλειστό φάκελο επίσημα ήταν 6 στα 6. Για όλους ευρέθησαν επί σύνδεσης της ΕΥΠ του κύριου Μητσοτάκη και έτσι έχουμε φτάσει στον αριθμό 10 επισήμως.

Επικίνδυνη εισαγγελέας σε κρίσιμη θέση

Γιατί μία επικίνδυνη εισαγγελέας βρίσκεται ακόμη σε αυτή την κρίσιμη θέση με εντολή Μητσοτάκη επισήμως έχω ζητήσει την απομάκρυνση της από το Νοέμβριο όταν έθεσα τις τέσσερις προϋποθέσεις για να οδηγηθεί η χώρα με ομαλότητα και ειρήνη στην επόμενη στις επόμενες εκλογές.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα