Ελλάδα

Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης διαχειρίζεται με περισσή ανευθυνότητα το ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας

Δείτε LIVE τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Parallaxi
τσίπρας-ο-μητσοτάκης-διαχειρίζεται-μ-1022031
Parallaxi

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Live News της τηλεόρασης του Mega και το δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο.

Δείτε τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Δεν πίστευα στα μάτια μου καθώς μέσα υπήρχαν πληροφορίες για βουλευτές της ΝΔ», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. Αναφορικά με την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποσύρει τον Κατραντζή από τα ψηφοδέλτια είπε ότι είναι εσφαλμένος, καθώς δεν πρέπει να γίνει στοχοποίηση της μειονότητας.

Σε ό,τι αφορά τους δικούς μας υποψήφιους, ουδέποτε έχουν μιλήσει για τουρκική μειονότητα, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. «Μια φορά υποψήφιος της Ξάνθης υπέπεσε σε ατόπημα, του έγινε επίπληξη και ουδέποτε ξανάγινε», σημείωσε. Πρόσθεσε δε, ότι ο Ερντογάν τρίβει τα χέρια του μετά τον ντόρο που έγινε για τη μουσουλμανική μειονότητα.

Το μείζον θέμα είναι πώς ο κ. Μητσοτάκης διαχειρίζεται με περισσή ανευθυνότητα το ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας, τόνισε. Ο κ. Μητσοτάκης επί τέσσερα χρόνια εργαλειοποίησε την ΕΥΠ για να παρακολουθεί τους πολιτικούς του αντιπάλους και τους αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, πρόσθεσε.

Είναι ένας ολισθηρός δρόμος, δεν θα ακολουθήσω τον κ. Μητσοτάκη στο ταγκό της ανευθυνότητας, να το χορέψει μόνος του, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Το ναυάγιο στην Πύλο

Προτεραιότητα κάθε αρχής πρέπει να είναι να σωθούν οι άνθρωποι στα σαπιοκάραβα, σημείωσε.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα