Life

Τζέιμι Λι Κέρτις: Αποκάλυψε με περηφάνεια πως το παιδί της είναι τρανσέξουαλ

Υπερήφανη μαμά η Τζέιμι Λι Κέρτις - Τι είπε για το τρανσέξουαλ παιδί της.

Parallaxi
τζέιμι-λι-κέρτις-αποκάλυψε-με-περηφάν-793624
Parallaxi
Στιγμιότυπο Facebook

Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και συγγραφέας Τζέιμι Λι Κέρτις εξομολογήθηκε ότι το μικρότερο παιδί της είναι τρανσέξουαλ, αφού δεν παρουσιάζεται πια ως Τόμας, αλλά ως Ρούμπι.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Τζέιμι Λι Κέρτις σε συνέντευξή της στο AARP Magazine:

«Εγώ και ο σύζυγός μου είδαμε με ανησυχία μεν, αλλά και υπερηφάνεια, τον γιο μας να γίνεται η κόρη μας Ρούμπι».

Αυτή η «μεταμόρφωση» βοήθησε την ηθοποιό του «Knives Out», να συνειδητοποιήσει ότι το φύλο δεν είναι εν τέλει κάτι σταθερό και αμετάβλητο, αλλά ότι η ζωή είναι από μόνη της μία διαρκής αλλαγή. Έκτοτε απέβαλε τις παρωχημένες αντιλήψεις σχετικά με την φυλετική και σεξουαλική διαφορετικότητα.

Σήμερα η Ρούμπι είναι 25 χρονών και μαζί με τον αρραβωνιαστικό της σχεδιάζει τον γάμο τους, που έχει προγραμματιστεί για το επόμενο έτος.

Η Ρούμπι δουλεύει στον κλάδο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών ενώ η μεγαλύτερη κόρη τους, η 34χρονη Άνι, είναι ήδη παντρεμένη και δουλεύει ως δασκάλα χορού.

Η 62χρονη Τζέιμι Λι Κέρτις μίλησε ακόμα για τα 22 χρόνια νηφαλιότητας από το αλκοόλ, παραδεχόμενη πως αν δεν είχε απαρνηθεί αυτόν τον εθισμό θα ήταν «σίγουρα νεκρή».

Περιγράφοντας τον εαυτό της, αυτοχαρακτηρίστηκε «ένα απλώς νηφάλιο άτομο – με ελαττώματα, αντιφάσεις, πληγές, αλλά λυτρωμένο» που εστιάζει στο να αποποιηθεί ό,τι δεν ταιριάζει πια στη ζωή της.

Πηγή:In.gr

Δείτε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα