Ελλάδα

UPDATE: Η νέα λίστα για τα είδη πρώτης ανάγκης

Δείτε ποιες είναι οι νέες ανάγκες σε είδη για τους πυρόπληκτους της Αττικής.

Parallaxi
update-η-νέα-λίστα-για-τα-είδη-πρώτης-ανάγκη-345370
Parallaxi

***ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ***

Σας γνωρίζουμε οτι ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου αυτή τη στιγμή είναι υπερπλήρης σε σχέση με είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και φάρμακα.

Η ανταπόκρισή σας είναι συγκλονιστική. Παρακαλούμε ωστόσο, να υπάρξει ΠΑΥΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ αγαθών προκειμένου να υπάρξει χρόνος καταγραφής των ειδών που είναι αναγκαία.

Θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση αναφορικά με την αναγκαιότητα ειδών που μπορεί να προκύψουν.


Το έμπρακτο κύμα αλληλεγγύης από όλη τη χώρα για τους πυρόπληκτους της Αττικής κρίνεται πραγματικά μαζικό, ο τρόπος με τον οποίο κάτοικοι από κάθε μεριά της Ελλάδας έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης είναι συγκινητικός.

Χάρη σε αυτή την κινητοποίηση, και καθώς οι ανάγκες σε ρούχα έχουν καλυφθεί, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ενημερώνει για την τροποποιημένη λίστα των ειδών που χρειάζονται, με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγο.

Πιο αναλυτικά:

«Οι ανάγκες για τους πυρόπληκτους της Αττικής έχουν τροποποιηθεί και πλέον τα είδη που χρειάζονται είναι:

Είδη υγιεινής Κλινοσκεπάσματα Εσώρουχα Απορρυπαντικά Μάσκες μιας χρήσης – γάντια μιας χρήσης Βαζελινούχες γάζες fucidin Αποστειρωμένες γάζες μεσαίο μέγεθος Αποστειρωμένες γάζες μεγάλο μέγεθος Φιάλες ορού ringers Φιάλες ορού dextrose Παλμικά οξύμετρα Ηλεκτρονικά πιεσόμετρα Τζελ εγκάυματος τύπου flagyl/ flogocalm Pulvo spray Γάντια νιτριλίου Αλουμινοκουβέρτες Μάσκες μιας χρήσης v2 Αυτοκόλλητα ράμματα Ήπιο αντισηπτικό τύπου hibitane Μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ Παυσίπονα Λαβίδες Ποδιές μίας χρήσεως

Παρακαλούμε όσους επιλέξουν να συνεισφέρουν με βοήθεια στα γραφεία της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης να μην φέρνουν τρόφιμα!

Η λίστα θα ανανεώνεται, ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύπτουν!».

*Μπορείτε να ενημερωθείτε για τους τρόπους που μπορείτε να βοηθήσετε στη Θεσσαλονίκη, διαβάζοντας τα παρακάτω:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα