Επικαιρότητα

Βανδαλισμοί σε σχολείο του Δήμου Θέρμης

Το τμήμα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης προέβη σε καταγγελία και έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αποκατάστασης των ζημιών.

Parallaxi
βανδαλισμοί-σε-σχολείο-του-δήμου-θέρμ-954373
Parallaxi

Το βράδυ της Τετάρτης, σημειώθηκαν βανδαλισμοί στο ολοήμερο νηπιαγωγείο της Αγίας Παρασκευής στον Δήμο Θέρμης. Συγκεκριμένα, άγνωστοι παραβίασαν την περίφραξη του σχολείου και μετέτρεψαν τον προαύλιο χώρο του , σε κέντρο διασκέδασης.

Οι δράστες, αφού κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, έσπασαν τα μπουκάλια και γέμισαν γυαλιά ολόκληρο τον προαύλιο χώρο και παράλληλα άναψαν φωτιά στον εξωτερικό τοίχο του σχολείου, η οποία, βέβαια, δεν εξαπλώθηκε, με αποτέλεσμα να μην προκληθεί μεγάλη καταστροφή στο κτίριο.

Η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Θέρμης. κ.Ευαγγελία Κούρτη, προέβη σε καταγγελία στο Τμήμα Ασφάλειας Θέρμης και ξεκίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες για να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές.

Σε δήλωση του ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θέρμης Στυλιανός Αποστόλου αναφέρει ότι:

“Το φαινόμενο των βανδαλισμών μάς προκαλεί πολύ μεγάλη στεναχώρια, γιατί προκαλούνται σοβαρές καταστροφές στις σχολικές μονάδες και ταυτόχρονα ο Δήμος επιβαρύνεται με μεγάλα χρηματικά ποσά για την αποκατάστασή των ζημιών. Επειδή τα φαινόμενα δυστυχώς επαναλαμβάνονται κατά καιρούς, θα πρέπει από κοινού εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές και φυσικά ο Δήμος να εντείνουμε τις προσπάθειες μας ώστε να περιορίσουμε τέτοιου είδους βανδαλισμούς.”

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα