Διεθνή

Η βασίλισσα Ελισάβετ ψάχνει τον προσωπικό της social media manager!

Από ότι φαίνεται μέχρι και η βασίλισσα χρειάζεται βοήθεια...

Parallaxi
η-βασίλισσα-ελισάβετ-ψάχνει-τον-προσω-417257
Parallaxi
Εικόνα: Instagram Βασιλικής Οικογένειας

Η αγγελία δελέασε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη! Από ότι φαίνεται μέχρι και η βασίλισσα χρειάζεται βοήθεια με τα ”μαραφέτια του διαβόλου’’ και έχει σκοπό να την πληρώσει χρυσάφι.

Είναι πιθανό όταν το αφεντικό είναι η Βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘, η οποία, στις 93 προσπαθεί να κρατήσει την επαφή με τον λαό αλλά κυρίως με τις νεότερες γενιές της Βρετανίας η βασίλισσα αναζητά τον άνθρωπο που θα της ”λύσει τα χέρια’’.  Συγκεκριμένα η αγγελία επιδιώκει να αντικαταστήσει έναν υπάλληλο που αναχωρεί για άλλη δουλειά, δήλωσε ο Donal McCabe.

O υποψήφιος θα έχει ρόλο σαν να είναι ανώτερος αξιωματικός ψηφιακών επικοινωνιών, δουλειά η οποία, σε μια λίστα εργασίας τον Μάιο, έχει μισθό περίπου 30.000 λιρών ή περίπου 40.000 δολάρια με βάση την εμπειρία σε μια εβδομάδα εργασίας 37,5 ωρών, από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι 24 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την περιγραφή της θέσης ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει εμπειρία “διαχείρισης και επεξεργασίας ιστοσελίδων υψηλού προφίλ, κοινωνικών μέσων και άλλων ψηφιακών μορφών”.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα