Top

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη – Το «Αχίλλειον» παίρνει θέση με ανάρτηση

Αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το περιστατικό

Parallaxi
βιασμός-24χρονης-στη-θεσσαλονίκη-το-547301
Parallaxi

Η υπόθεση του βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει δικαιολογημένα, κύμα οργής στην πόλη αλλά και πανελλαδικά, ενώ γνωστά ονόματα ακούγονται στο διαδίκτυο για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το γνωστό μαγαζί «Αχίλλειον» θέλησε να αναφερθεί στο περιστατικό μετά από τις φήμες και τις αναρτήσεις στα social media που ανέφεραν ότι άτομο σχετικό με την επιχείρηση εμπλέκεται στη υπόθεση.

Η ανάρτηση του «Αχίλλειον»

«Σχετικά με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες αναφέρουμε τα εξής:

  1. Η επιχείρηση δεν έχει ουδεμία σχέση με το αναφερόμενο περιστατικό.
  2. Με τον εργαζόμενο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στο συγκεκριμένο περιστατικό έχει ήδη διακοπεί η συνεργασία μας.
  3. Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την θλίψη μας για τέτοιου είδους περιστατικά, και για τα οποία θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματός μας».

Στο μεταξύ ο φερομενος ως δράστης αρνείται την προτέρα του ανάρτηση με νέα σύμφωνα με την οποία φαίνεται να έχει ξυλοκοπηθεί

“Σήμερα κατάφερα να ανακτήσω την κυριότητα του προφίλ μου και άμεσα θέλω να προβώ στη διάψευση της δημοσίευσης που πραγματοποιήθηκε στις 13/01. Η συγκεκριμένη δημοσίευση δεν πραγματοποιήθηκε από μένα, αλλά από το πρόσωπο το οποίο έχω ήδη μηνύσει για αρπαγή, απειλή, παράνομη βία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Το συγκεκριμένο άτομο μαζί με τους “συνοδούς” του την 1/1/2022 με χτύπησαν αλύπητα και στη συνέχεια στις 13/1/2022 μου απέσπασαν με την βία το κινητό μου τηλέφωνο και ανέβασαν στο προφίλ μου στο instagram το ψευδές κείμενο που αφορά σε συμβάν που δεν ήμουν παρών. Η παρακάτω εικόνα μου είναι ήδη στη διάθεση των αστυνομικών αρχών και των δικαστικών αρχών και καταδεικνύει την αλήθεια των όσων αναφέρω. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια και προσδοκώ η απάντηση της δικαιοσύνης να είναι αμείλικτη.”

Η πρώτη ανάρτηση προχθές:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα