ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ- Βίλια: Πού στρέφονται οι αρχές για τη δολοφονία της γυναίκας που βρέθηκε σε βαλίτσα

Οι τελευταίες πληροφορίες που αφορούν στο φρικτό έγκλημα.

Parallaxi
εξελιξεισ-βίλια-πού-στρέφονται-οι-αρχ-638957
Parallaxi

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από τη δολοφονία της 38χρονης από την Κίνα, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής να ερευνούν τις «απουσίες» ατόμων από το συγγενικό και το στενό φιλικό της περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι, η γυναίκα ταυτοποιήθηκε μέσω των αποτυπωμάτων της μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Βρισκόταν στη χώρα τους τελευταίους έξι μήνες και είχε συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς δεν διέθετε τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Αγνωστη η αιτία θανάτου της 38χρονης -Το στοιχείο του εσωρούχου

Μέχρι στιγμής δεν είναι βέβαιη η αιτία θανάτου της 38χρονης, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Νίκο Καλόγρηα «ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση της ασφυξίας με τα χέρια ή δια βρόγχου».

Ακόμη, δεν εντοπίστηκαν κακώσεις στο σώμα της 38χρονης, κατά την νεκροψία-νεκροτομή και περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δώσουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Το γεγονός ότι ο δράστης άφησε στο θύμα το εσώρουχο του, αναδεικνύει την ψυχοσύνθεση του δράστη αλλά και την απόσταση στον «κύκλο» επαφών του θύματος.

Αυτό, λοιπόν, δεν αποκλείεται να αποτελέσει ισχυρό στοιχείο για την πορεία των ερευνών και εξιχνίασης της υπόθεσης.

Τις επόμενες ημέρες οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναμένεται να λάβουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την 38χρονη, και κυρίως εκείνων που ανήκαν στο στενό περιβάλλον της.

Οι αρχές βρίσκονται επίσης σε επικοινωνία και με την πρεσβεία της Κίνας, προκειμένου να εντοπίσουν ύποπτες μετακινήσεις και ταξίδια υπηκόων της, το επίμαχο χρονικό διάστημα μετά την εξαφάνιση του θύματος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα