Αθλητισμός

ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια στο Λονδίνο πριν τον τελικό του Euro 2020

Η «Leicester Square» λοιπόν μοιάζει με «βομβαρδισμένο» τοπίο αφού υπάρχουν παντού, σπασμένα μπουκάλια και σκουπίδια.

Parallaxi
βιντεο-επεισόδια-στο-λονδίνο-πριν-τον-785391
Parallaxi

Ο μεγάλος τελικός του Euro 2020 ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγη ώρα, με τους οπαδούς των «τριών λιονταριών» να αφήνουν από νωρίς το… στίγμα τους.

Συγκεκριμένα, μερίδα οπαδών βρέθηκαν σε κεντρική πλατεία του Λονδίνου όπου πραγματοποίησαν εκτεταμένα επεισόδια.

Η «Leicester Square» λοιπόν μοιάζει με «βομβαρδισμένο» τοπίο αφού υπάρχουν παντού, σπασμένα μπουκάλια και σκουπίδια, δείχνοντας την… ανυπομονησία των Άγγλων να αρχίσει το ματς.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο ένας άνδρας κάνει χρήση ναρκωτικών ενώ ένας άλλος γίνεται στόχος συνοπαδών του, που του πετάνε δεκάδες μπουκάλια, με τον ίδιο να δείχνει να το απολαμβάνει

Συναγερμός στο «Ουέμπλεϊ» – Τέθηκε θέμα ασφαλείας σύμφωνα με ανακοίνωση του γηπέδου!

Σύμφωνα με μαρτυρίες στα social media, υπήρξαν πάρα πολλοί οπαδοί που «έσπασαν» την πρώτη περίμετρο ασφαλείας έξω από το «Ουέμπλεϊ», περίπου μιάμιση ώρα πριν από τον τελικό του Euro 2020 ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία.

Όπως έγινε γνωστό, αρκετοί από αυτούς δεν είχαν καν εισιτήρια για τον αγώνα και προσπάθησαν να μπουκάρουν στο γήπεδο, γεγονός που απασχόλησε έντονα την ασφάλεια του γηπέδου τόσο για πιθανά επεισόδια όσο κυρίως και για υγειονομικούς λόγους καθώς ισχύουν συγκεκριμένοι κανόνες και πρωτόκολλα για να μπει κανείς στο γήπεδο και να παρακολουθήσει τον τελικό, ενώ και η χωρητικότητα είναι περιορισμένη λόγω κορονοϊού.

Ιταλία και Αγγλία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για πρώτη φορά σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης αλλά για πέμπτη συνολικά. Την ομάδα της Ιταλίας πλαισιώνουν οι Donnarumma, Di Lorenzo, Bonucci, Chiellini, Emerson, Barella, Jorginho, Verratti, Chiesa, Immobile, Insigne. Ενώ η εντεκάδα της Αγγλίας συμπληρώνεται από τους Pickford, Walker, Stones, Maguire, Trippier, Phillips, Rice, Shaw, Mount, Sterling, Kane. Ο Bjorn Kuipers είναι ο διορισμένος διαιτητής για τον τελικό του Euro.

Διαβάστε επίσης:

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα