Ελλάδα

Βόλος: Ο 39χρονος είχε σκοτώσει τη μητέρα του δικηγόρου του

Απίστευτη τροπή στην υπόθεση

Parallaxi
βόλος-ο-39χρονος-είχε-σκοτώσει-τη-μητέρ-521625
Parallaxi
Shot on Canon 550D, edit in Lightroom Classic CC and Photoshop CC.

Ο βαφτισιμιός που σκότωσε την 75χρονη νονά του στον Βόλο πριν λίγες ημέρες, πριν από 12 χρόνια είχε σκοτώσει την 69χρονη, τότε, μητέρα του νυν δικηγόρου του!

Η 69χρονη είχε βρεθεί νεκρή στο πάτωμα του σπιτιού της.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου ήταν αυτοί που εξιχνίασαν την υπόθεση. Όπως αποδείχθηκε ο 39χρονος είχε σκοτώσει άλλη μία γυναίκα, το 2009. Μάλιστα όπως αποδεικνύεται η γυναίκα που δολοφόνησε πριν 11 χρόνια ήταν η μητέρα του δικηγόρου του. Οι δύο οικογένειες φέρεται να γνωρίζονται καθώς ο παππούς και η γιαγιά του στυγερού δολοφόνου ζούσαν στο υπόγειο της ίδιας πολυκατοικίας με την μητέρα του δικηγόρου Νίκη Μηλίνη με 20 μαχαιριές

Το θύμα είχε βρεθεί με τραύματα από μαχαίρι και η ταυτοποίηση του 39χρονου ως δράστη έγινε μέσω DNA. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η 69χρονη τρώθηκε από μαχαίρι 20 φορές, συμπεριλαμβανομένων και των αμυχών που βρέθηκαν στο άψυχο σώμα της. Από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης είχε προκύψει μάλιστα ότι η 69χρονη έχασε τη ζωή της από δύο θανατηφόρα χτυπήματα στο αριστερό πλευρό.

Σημειώνεται πως και στην περίπτωση της νονάς του, ο άνδρας είχε χρησιμοποιήσει μαχαίρι για να την σκοτώσει. Μάλιστα, η αγριότητα του εγκλήματος σοκάρει, καθώς τη μαχαίρωσε 42 φορές.

Με πληροφορίες από iefimerida και in.gr

Διαβάστε επίσης:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα