Ελλάδα

Βόλος: Χτύπησε την 90χρονη γιαγιά του με σκουπόξυλο

Ο εφιάλτης μίας ηλικιωμένης και ενός 60χρονου στον Βόλο

Parallaxi
βόλος-χτύπησε-την-90χρονη-γιαγιά-του-με-969104
Parallaxi

Το κατώφλι της φυλακής πέρασε χθες Τρίτη (6/6) ένας 41χρονος Έλληνας στον Βόλο, μετά την καταδίκη του σε 18 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, καθώς χτύπησε την 90χρονη γιαγιά του με σκουπόξυλο και απείλησε τον 60χρονο θείο του.

Αναλυτικότερα, την 1η Ιουνίου στην περιοχή της Σούρπης, ο 41χρονος απείλησε την ηλικιωμένη γυναίκα και τον 60χρονο πως θα τους σκοτώσει, ενώ κλώτσησε την 90χρονη και στη συνέχεια τη χτύπησε με σκουπόξυλο στα πόδια.

Ο 41χρονος συνελήφθη και βρισκόταν υπό κράτηση, ενώ χθες βρέθηκε στο εδώλιο ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, μετά από προθεσμία που είχε ζητήσει την περασμένη Παρασκευή (2/6) για να προετοιμάσει την απολογία του.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, κατά τη διάρκεια της δίκης έγινε γνωστό ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ηλικιωμένη δέχθηκε επίθεση από τον εγγονό της. Ο 41χρονος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για ανάλογες κατηγορίες και είχε αποφυλακιστεί υπό όρους, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα σωματικής και ψυχικής υγείας.

Στην απολογία του ο 41χρονος παραδέχτηκε τις πράξεις του ζήτησε την επιείκεια του δικαστηρίου, λέγοντας πως «δεν θα το ξανακάνει», ενώ δεν εξήγησε τους λόγους πίσω από την επιθετική συμπεριφορά του.

Καθώς είναι υπότροπος, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών χωρίς αναστολή, οδηγώντας τον εκ νέου στην φυλακή, όπου αναμένεται να εκτίσει την ποινή του.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα