Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας στο Salonica Restaurant του Makedonia Palace
Ο πολυβραβευμένος σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου δημιούργησε έξι πιάτα υψηλής αισθητικής και γαστρονομικής αξίας,
Το Salonica Restaurant του Makedonia Palace, απέσπασε βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με βαθμολογία 15/20, υψηλότερη ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης!
Η μπριγάδα του Σωτήρη Ευαγγέλου, όπως και όλο το προσωπικό του «Makedonia Palace» επένδυσαν το σύνολο της ενέργειάς τους στην επιτυχία της βραδιάς, σε μια τελετή απονομής διαφορετική από τις προηγούμενες, καθώς το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο όπως είναι φυσικό περιόρισε τον αριθμό των προσκεκλημένων ενώ τα μέτρα προστασίας ήταν δρακόντεια σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς.
Το «Makedonia Palace» απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο το κύρος, την ποιότητα των ανθρώπων του και το αποτελεσματικό management όλων ανεξαιρέτως των ομάδων εργασίας.
Η πόλη της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου για τρίτη χρονιά τα βραβεία των καλύτερων εστιατορίων ελληνικής κουζίνας στη χώρα, σε μια εντυπωσιακή τελετή απονομής στο ξενοδοχείο «Makedonia Palace», σε μια βραδιά όπου το χειροκρότημα, το χιούμορ και η υψηλή ποιότητα της εθνικής γαστρονομίας εκμηδένισαν νοερά τις υποχρεωτικές αποστάσεις και έδωσαν το σύνθημα για την επανεκκίνηση της εστίασης.
Ο πολυβραβευμένος σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου ήταν και ο επικεφαλής του γευστικού κεφαλαίου της βραδιάς με θέμα τη νέα εξελιγμένη ελληνική κουζίνα, δημιούργησε έξι πιάτα υψηλής αισθητικής και γαστρονομικής αξίας, που ταξίδεψαν τους 120 προσκεκλημένους σε γεύσεις και αρώματα αμιγώς ελληνικά, μ’ ένα ιδιαίτερα καλλιτεχνικό στιλ και πρωτότυπες μείξεις υλικών.
Στο ballroom του «Makedonia Palace» συγκεντρώθηκαν εκπροσώποι της πολιτικής, πολιτισμικής και οικονομικής ηγεσίας της πόλης και της χώρας, αλλά και σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο της τέχνης, του αθλητισμού, του επιχειρείν και της δημιουργίας.
Την απονομή παρουσίασε ο Κρατερός Κατσούλης όπου με τον δικό του απολαυστικό τρόπο έδωσε το μήνυμα πως το χιούμορ είναι βασικό υλικό για επανεκκίνηση, ελπίδα και δύναμη!