Ελλάδα

Βρούτσης: «Ηρθε πολλές φορές ο Φουρθιώτης – Πήρε 200.000 ευρώ πριν αποκαλυφθεί η απάτη»

Νέες αποκαλύψεις από τον πρώην υπουργό

Parallaxi
βρούτσης-ηρθε-πολλές-φορές-ο-φουρθιώ-379663
Parallaxi

Σε νέες καταιγιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση του Μένιου Φουρθιώτη που έχει αποτελέσει πεδίο σφοδρής αντιπαράθεσης ανάμεσα σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση, προχώρησε με δηλώσεις του στο OPEN ο Γιάννης Βρούτσης.

Ο πρώην υπουργός περιέγραψε τα όσα διαδραματίζονταν στο υπουργείο από τον παρουσιαστή, μιλώντας για αρκετές περιστατικά εις βάρος του, αλλά και εις βάρος υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου.

Ο κ. Βρούτσης περιγράφοντας το οικονομικό σκάνδαλο πίσω από τους εκβιασμούς, έκανε λόγο για τουλάχιστον τρεις μήνες που ο παρουσιαστής εισέπραξε με αυτόν τον τρόπο τα λεφτά, ενώ υπολόγισε την μηνιαία ζημιά γύρω στις 70.000 – 80.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικά είπε: «Η ιστορία ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο. Ως υπουργός, για τα γεγονότα της περιόδου εκείνης, ο τρόπος που ενήργησα δείχνει πώς πρέπει να ενεργεί ένας υπουργός για να προστατεύσει το υπουργείο, την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό, το δημόσιο χρήμα, γιατί ο Γιάννης ο Βρούτσης δεν δέχτηκε μύγα στο σπαθί του. Εκανα το αυτονόητο, όταν διαπίστωσα προσπάθεια υφαρπαγής δημόσιου χρήματος. Τα είχα πει και στη Βουλή και είχαν βγει στη δημοσιότητα, αλλά δεν είχαν πάρει τέτοια έκταση τα γεγονότα. Η απάντησή μου στην εφημερίδα documento αφορούσε εκείνα τα γεγονότα».

Για τις απειλές ο κ. Βρούτσης είπε: «Οι απειλές και οι χαρακτηρισμοί ειπώθηκαν από τον ίδιο, που δεν αναφέρω το όνομά του, έγιναν από την εκπομπή του. Ο οικονομικός εισαγγελέας, που πολύ σωστά έπραξε η κυβέρνηση και πήγε εκεί το θέμα, θα αποκαλύψει τις πτυχές του θέματος.

ΠΗΓΕΣ: ethnos.gr / OPEN

Υπόθεση Φουρθιώτη: Προσφεύγει στο ΣτΕ για να του επιστρέψουν τη φρουρά του

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα