Διεθνή

Υπόθεση Μαντλίν: Είναι ζωντανή και ζει στην Πορτογαλία υποστηρίζει νέα θεωρία

Δεν είναι ακόμα γνωστό το πόσο σοβαρά εξετάζει η πορτογαλική αστυνομία τον ισχυρισμό αυτό.

Parallaxi
υπόθεση-μαντλίν-είναι-ζωντανή-και-ζει-606781
Parallaxi

μαντλιν

Γυναίκα στην Πορτογαλία υποστηρίζει ότι η Μαντλίν ΜακΚαν είναι ζωντανή και ζει με μια γερμανική οικογένεια στην πόλη Αλγκάβρε που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 65 χλμ. από την περιοχή στην οποία εθεάθη τελευταία φορά.

Η γυναίκα αυτή υποστηρίζει ότι είδε έξω από σούπερ μάρκετ μια έφηβη η οποία είχε το ίδιο σημάδι με αυτό που είχε στο μάτι της η Μαντλίν. «Τα μάτια της δεν ήταν ακριβώς μπλε, έφερναν περισσότερο στο πράσινο. Το σημάδι στο δεξί μάτι ήταν εμφανές. Είμαι σίγουρη για ό,τι είδα» είπε η γυναίκα. Η Μαντλίν έπασχε από κολόβωμα ίριδας, μια κατάσταση που εμφανίζεται με συχνότητα 1 στις 10.000 γεννήσεις.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι είδε το συγκεκριμένο κορίτσι πριν από 3-4 χρόνια εκφράζοντας την πεποίθησή της σε τηλεοπτική εκπομπή η οποία ασχολείται με ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

«Η εκτίμησή της ήταν ότι η Μαντλίν ανατράφηκε χωρίς κανείς να γνωρίζει την πραγματική της ταυτότητα και τώρα η πορτογαλική αστυνομία εξετάζει τον ισχυρισμό της» είπε σύμφωνα με την Daily Mail ένας συνεργάτης της εκπομπής επιβεβαιώνοντας την αξιοπιστία της μαρτυρίας.

«Μπορεί να φαντάζει ακραία εκδοχή αλλά όλα είναι πιθανά και δεν μπορεί τίποτα να αποκλειστεί» πρόσθεσε.

Δεν είναι ακόμα γνωστό το πόσο σοβαρά εξετάζει η πορτογαλική αστυνομία τον ισχυρισμό αυτό.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα