Ελλάδα

Η Ζέτα Δούκα ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάρει θέση για τις καταγγελίες

Το μήνυμα της ηθοποιού στο Instagram

Parallaxi
η-ζέτα-δούκα-ζητά-από-τον-κυριάκο-μητσο-602833
Parallaxi

Να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στις καταγγελίες που έχουν γίνει στο χώρο του θεάτρου ζητά η Ζέτα Δούκα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η ηθοποιός αναδημοσίευσε αρχικά στο προφίλ της δυο Instagram Stories του Αλέξανδρου Μπουρδούμη, τα οποία αναφέρουν:

«Ερώτηση κρίσεως: Γιατί επικοινωνήσατε, όπως ο ίδιος είπατε στη σελίδα σας στο Facebook με τη Σοφία Μπεκατώρου, όταν βγήκε στην επιφάνεια το τραγικό συμβάν της, ενώ για τις τόσες τραγικές επίσης ιστορίες και καταγγελίες που ακούγονται από γυναίκες και άνδρες στον καλλιτεχνικό χώρο δεν έχετε κάνει μια σχετική δήλωση; Με σεβασμό πάντα στο πρόσωπό σας και στο αξίωμά σας», έγραψε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Και συνέχισε με ένα δεύτερο story για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Εύχομαι να φανεί αντάξια και σε αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν στον χώρο του θεάτρου».

Η Ζέτα Δούκα συνέχισε με ένα Instagram Story, όπου έκανε tag τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου ζητώντας τους να πάρουν θέση απέναντι σε όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου και της τέχνης γενικότερα. Αναλυτικά στο story της γράφει:

«Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου, αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα. Μετράμε πλέον δύο εβδομάδες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Με όλο το σεβασμό στα αξιώματα και τα πρόσωπά σας, παρακαλούμε θερμά απέναντι σε αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας ένας κράτος δικαίου όπου οι πολίτες έχουμε δικαίωμα στην αλήθεια, την ισότητα και την προστασία των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων», σημείωσε η Ζέτα Δούκα στο μήνυμά της.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα