Ταξίδι

Έρχεται εμπειρία ύπνου και στην οικονομική θέση των αεροπλάνων

Τα νέα Dreamliners της Air New Zealand θα προσφέρουν στους πελάτες περισσότερες επιλογές από οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία στον κόσμο

Parallaxi
έρχεται-εμπειρία-ύπνου-και-στην-οικον-903301
Parallaxi

Η Air New Zealand ανακοίνωσε ότι η μελλοντική της εμπειρία καμπίνας έρχεται το 2024. Η εταιρεία θα προσφέρει μια νέα σουίτα Business Premier Luxe, ένα νέο κάθισμα Business Premier και το πρώτο Skynest στον κόσμο — θήκες ύπνου για οικονομική θέση.

Προσφέροντας τις περισσότερες επιλογές από οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία στις τρεις καμπίνες της, η Air New Zealand ανταποκρίνεται στα συντριπτικά σχόλια των πελατών σχετικά με τη σημασία του ύπνου και την ανάγκη για περισσότερη άνεση και χώρο.

Τα νέα Dreamliners της Air New Zealand θα προσφέρουν στους πελάτες περισσότερες επιλογές από οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, παρέχοντας τον καλύτερο ύπνο στον ουρανό ανεξάρτητα από την καμπίνα που επιλέγουν να πετάξουν οι πελάτες. Περιλαμβάνει ένα νέο κάθισμα Business Premier Luxe, σχεδιασμένο για πελάτες που αναζητούν περισσότερο χώρο και την ιδιωτικότητα, και το Skynest, τα πρώτα δοχεία ύπνου στον κόσμο στον ουρανό για ταξιδιώτες της οικονομίας. Η αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει επίσης το Skycouch, όπου τρία Economy καθίσματα μπορούν να μετατραπούν σε επίπεδη επιφάνεια προσθέτοντας ένα στρώμα.

stighmiotipo-2022-07-05-25447-mm.png

Ο επανασχεδιασμός έρχεται μετά από ακρόαση σχολίων από εκτεταμένη έρευνα πελατών για πέντε χρόνια, η οποία υπογράμμισε τη σημασία ενός καλού ύπνου και την ανάγκη για περισσότερο χώρο και άνεση. Η εσωτερική διακόσμηση είναι εμπνευσμένη από τη μοναδικότητα του Aotearoa, έτσι οι πελάτες θα βιώσουν τη Νέα Ζηλανδία μόλις επιβιβαστούν.

Η τοποθεσία της Νέας Ζηλανδίας μάς φέρνει σε μια μοναδική θέση για να ηγούμαστε στην εμπειρία του ταξιδιού εξαιρετικά μεγάλου μήκους», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Air New Zealand, Greg Foran. «Έχουμε μηδενίσει τον ύπνο, την άνεση και την ευεξία γιατί γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τους πελάτες μας να φτάνουν ξεκούραστοι. Είτε κατευθύνονται κατευθείαν σε μια συνάντηση είτε στο πρώτο τους hotspot των διακοπών – θέλουν να πατήσουν στο έδαφος τρέχοντας

Ίσως το πιο ενδιαφέρον μέρος του επανασχεδιασμού είναι το Skynest for Economy πελάτες. Ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2020, οι λοβοί ύπνου παρέχουν έξι, ολόσωμες, επίπεδες επιφάνειες που η καθεμία έχει διαστάσεις άνω των 200 x 58 εκατοστών (79 x 23 ίντσες). Κάθε λοβό θα περιλαμβάνει ένα μαξιλάρι πλήρους μεγέθους, σεντόνια και κουβέρτα, ωτοασπίδες, μαζί με κουρτίνες προστασίας της ιδιωτικής ζωής και φωτισμό σχεδιασμένο για ύπνο.

stighmiotipo-2022-07-05-25455-mm.png

Η αεροπορική εταιρεία έχει επίσης προσθέσει ένα Sky Pantry στις καμπίνες Premium Economy και Economy, ώστε οι πελάτες να μπορούν να τεντώσουν τα πόδια τους, να τσιμπήσουν κάτι για να φάνε και να ενυδατωθούν στον ελεύθερο χρόνο τους καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Η αειφορία ήταν στο επίκεντρο της διαδικασίας σχεδιασμού. Η χρήση σύγχρονων υφασμάτων και όχι δέρματος, έχει εξοικονομήσει περίπου ένα κιλό βάρος ανά κάθισμα Business Premier και Premium Economy, μειώνοντας τις συνολικές εκπομπές άνθρακα. Στις καμπίνες Premium, η αεροπορική εταιρεία θα στραφεί επίσης σε serviceware που είναι 20% ελαφρύτερο, συμβάλλοντας στη μείωση των εκπομπών άνθρακα, και στο Economy, το νέο serviceware θα μειώσει τα πλαστικά πιάτα που χρησιμοποιούνται εν πτήσει κατά 28 εκατομμύρια κάθε χρόνο.

Για τους επαγγελματίες επιβάτες, υπάρχει ένα νέο Business Premiere Luxe με πόρτα που κλείνει πλήρως και χώρο για φαγητό για δύο άτομα. Η Business Premiere θα είναι μια άνετη και ιδιωτική φωλιά που μπορεί να μοιραστεί (μεσαίες σειρές) εάν ταξιδεύετε με έναν συνεργάτη.

Πηγή: designboom 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα