Life

Eξιτήριο για τον Μικ Σουμάχερ- Το πρώτο του μήνυμα

Τι έγραψε μετά τη σφοδρή σύγκρουση και το εξιτήριο από το νοσοκομείο. 

Parallaxi
eξιτήριο-για-τον-μικ-σουμάχερ-το-πρώτο-921688
Parallaxi

Εξιτήριο από το νοσοκομείο έλαβε ο Μικ Σουμάχερ, μετά τη σφοδρή σύγκρουση κατά τη διάρκεια των προκριματικών για το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 23χρονος οδηγός της Formula 1 είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο για «προληπτικούς ελέγχους». Λίγο μετά πήρε εξιτήριο.

Το ατύχημα 

Ο Μικ Σουμάχερ, γιος του παγκόσμιου πρωταθλητή Μίκαελ Σουμάχερ, έχασε τον έλεγχο του μονοθέσιού του και τράκαρε μετωπικά στην έξοδο της στροφής 12 κατά τη διάρκεια του Q2 των προκριματικών στο Jeddah Corniche Circuit. 

Η ομάδα του γνωστοποίησε πως ο οδηγός της Formula 1 δε θα λάβει μέρος στο Grand Prix, που είναι προγραμματισμένο για σήμερα.

Ανησυχίες για το Grand Prix της Formula 1 στη Σαουδική Αραβία

Το Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας είναι ο δεύτερος αγώνας της νέας σεζόν και έρχεται στην έβδομη επέτειο από την έναρξη του εμφυλίου πολέμου στην Υεμένη.

Ο αγώνας των 50 γύρων διεξάγεται εν μέσω διαμάχης σχετικά με το ιστορικό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της χώρας και τις ανησυχίες για την ασφάλεια μετά την επίθεση των ανταρτών Χούτι της Υεμένης σε μια εγκατάσταση αποθήκευσης πετρελαίου κοντά στην πίστα την Παρασκευή.

«Μετά το ευρέως αναφερόμενο περιστατικό που έλαβε χώρα στην Τζέντα την Παρασκευή, υπήρξε εκτενής συζήτηση μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων, των αρχών της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας και των υπηρεσιών ασφαλείας που έδωσαν πλήρεις και λεπτομερείς διαβεβαιώσεις ότι η διοργάνωση είναι ασφαλής», η F1 και η FIA, ανέφεραν σε δήλωση.

Το πρώτο μήνυμα του Μικ Σουμάχερ 

«Γεια σε όλους, απλά ήθελα να πω ότι είμαι καλά. Ευχαριστώ για τα ευγενικά μηνύματα. Υπέροχη αίσθηση με το αυτοκίνητο @haasf1team θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί», έγραψε ο νεαρός αθλητής της Formula 1.

Με πληροφορίες από iefimerida

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα