ΤΕΥΧΟΣ
Parallaxi Ιανουαρίου 2020: Wine, Taste & Christmas Issue
Η Parallaxi Ιανουαρίου 2020 είναι εδώ και αφιερώνεται στα Χριστούγεννα, και φυσικά στο στοιχείο που δίνει άρωμα και γεύσεις στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών, το κρασί, με έναν σημαντικό οδηγό!
Επιπλέον, στο τεύχος η γαστρονομία και η γεύση με τους δημιουργούς της έχουν την τιμητική τους. Τέσσερις σεφ της πόλης μιλούν στην Parallaxi για την κουζίνα τους στην πόλη. Και φυσικά, σας περιμένει ένα πλήρες πρόγραμμα για την γιορτινή Θεσσαλονίκη, και όχι μόνο. Καλή ανάγνωση!
EXIT | Όσα θα κάνεις μέχρι και τον Ιανουάριο στην πόλη
Πληθώρα γιορτινών και μη εκδηλώσεων σε περιμένουν το υπόλοιπο του Δεκεμβρίου, αλλά και με την αρχή της νέας χρονιάς στη Θεσσαλονίκη. Από μοναδικές υπερπαραγωγές, δυναμικές μουσικές, νέα θεατρικά έργα, αλλά και προτάσεις για όλη την οικογένεια, τα βράδια σου θα είναι γεμάτα.
Food & The(ir) City | Τέσσερις σεφ μιλούν στην Parallaxi για την γαστρονομία, την Θεσσαλονίκη και την κουζίνα τους στην πόλη
Ρωτήσαμε τέσσερις σεφ που βρίσκονται πίσω από τέσσερα διαφορετικά μεταξύ τους εγχειρήματα στη Θεσσαλονίκη σήμερα, για την πόλη και τον τίτλο της ως «γαστρονομική πρωτεύουσα», τις προκλήσεις της δουλειάς τους, για όσα τους καθόρισαν μαγειρικά αλλά και για τις κουζίνες που καλούνται να ανταποκριθούν πλέον στην πραγματικότητα της γαστρονομίας η οποία περνάει από την τηλεόραση και το Ιnstagram με το φαγητό να πλασάρεται στις περισσότερες εκφάνσεις του ως η κορωνίδα των εμπορικότερων τάσεων.
And a Happy New Wine! | Το αφιέρωμα της Parallaxi στο κρασί
Το κρασί στο γιορτινό τραπέζι είναι συνώνυμο της απόλαυσης των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Παρακάτω θα βρείτε ενδιαφέροντα μυστικά για τη σαμπάνια, τη σύνδεση της μουσικής με το κρασί αλλά και tips για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη wine list.
Ξεφυλλίστε το τεύχος ηλεκτρονικά εδώ:
[responsive-flipbook id=”Τεύχος_244_01/2020″]