Ελλάδα

Γεωργία Μπίκα: Βίντεο με τις κινήσεις της έξω από το ξενοδοχείο

Τι λέει τώρα από την πλευρά της η 24χρονη και άλλα νεότερα για την υπόθεση. 

Parallaxi
γεωργία-μπίκα-βίντεο-με-τις-κινήσεις-τ-901633
Parallaxi

Πλάνα από κάμερες του ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, όπου κατήγγειλε η Γ. Μπίκα ότι έπεσε θύμα βιασμού της το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha.

Στο βίντεο της εκπομπής “T-Live” φέρονται να καταγράφονται οι κινήσεις που έκανε 24χρονη εκείνο το βράδυ.

Στις 2:09 διασχίζει τον δρόμο και παρκάρει με το αυτοκίνητό της έξω από το ξενοδοχείο για να πάει στο σπίτι όπου την είχαν καλέσει.

Στις 2:14 βγαίνει από το αυτοκίνητο με τη 17χρονη φίλη της και κατευθύνονται προς την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου. Ένα σκυλάκι τις ακολουθεί από την ώρα που βγήκαν από το αυτοκίνητο.

Στις 2.28 μπαίνουν στο ξενοδοχείο.

Στις 3.36 η Γεωργία φαίνεται να φεύγει από το πάρτι.

-Στις 4.03 κι ενώ έχουν αποχωρήσει από το ξενοδοχείο μαζί με τη φίλη της πριν από περίπου 25’, όπως είπε στην κατάθεσή της η Γεωργία Μπίκα, η 24χρονη αρνείται να ακολουθήσει τη φίλη και τη μητέρα της.

Μετά από 25’ περιπλάνησης, η Γεωργία δεν μπορούσε να βρει το αυτοκίνητό της, επιστρέφει στο ξενοδοχείο. Είναι φανερό ότι ήταν σε κακή κατάσταση, αφού παραπατάει. 

-Ελάχιστα λεπτά μετά, η Γεωργία Μπίκα πλησίασε και πάλι στο ξενοδοχείο.

Στις 4.05 μπαίνει στο ξενοδοχείο, όπου την περίμενε, όπως η ίδια κατήγγειλε ο απόλυτος εφιάλτης.


Μήνυση κατά έξι μαρτύρων κατέθεσε η Γεωργία Μπίκα – “Κάποιοι δεν βρίσκονταν καν στο πάρτι”

Σε μηνύσεις εις βάρος έξι ατόμων για ψευδή κατάθεση προχώρησε στις αρχές του μήνα η 24χρονη.

Η 24χρονη υποστηρίζει πως οι συγκεκριμένοι μάρτυρες δεν βρίσκονταν στο πάρτι το μοιραίο βράδυ και κατέθεσαν ψευδώς ενώπιον της ανακρίτριας για την παρουσία τους.

Μάλιστα, η πλευρά της 24χρονης καταγγέλλει ότι “έχει γίνει επεξεργασία στο υλικό από τις κάμερες”, καθώς υποστηρίζει ότι “λείπουν σημαντικά στοιχεία”.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, Θανάσης Ζιώγας, στη “Real News”, υπάρχει πρόσωπο που υποστηρίζει πως έφτασε στον χώρο στη 1:15, μόνο που αυτό δεν υπάρχει, είναι κομμένο. 

Επίσης, η ώρα που υποστηρίζουν μάρτυρες ότι αναχώρησαν δεν έχει παρέμβαση, αλλά και οι ίδιοι δεν φαίνονται πουθενά…

“Είναι απίστευτο. Αυτά που υποστηρίζει μια ομάδα έξι προσώπων δεν αποδεικνύονται από το υλικό των καμερών. Είναι τρεις γυναίκες που συνοδεύονταν από έναν κύριο που εκθειάζει την άλλη πλευρά, καθώς και ο ρεσεψιονίστ και ο σεκιουριτάς”, δηλώνει ο Θ. Ζιώγας.

“Μάλιστα, όλα αυτά που υποστηρίζει ο ρεσεψιονίστ έρχονται σε αντίθεση με αυτά που υποστηρίζει ο κατηγορούμενος. Ο κατηγορούμενος λέει ότι βγήκε και υποδέχθηκε την κοπέλα από τον διάδρομο και την πήρε μέσα στο δωμάτιο 401, ενώ ο σεκιουριτάς υποστηρίζει ότι μπήκε μέσα μόνη της και δεν είδε κανέναν. Το απόσπασμα ότι βγήκε στον 5ο όροφο και μετά πήγε στον 4ο είναι κομμένο. Να μας το δείξετε λοιπόν… Πού είναι; Δεν μπορούν να μας το δείξουν, είναι κομμένο, γιατί είναι επεξεργασμένο”, προσθέτει ο συνήγορος της Γ, Μπίκα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο ρεσεψιονίστ φέρεται να κατέθεσε πως “ανέβηκα στον 5ο όροφο και συνάντησα την κοπέλα. Τη ρώτησα μήπως συνέβη κάτι και δεν μπορούσε να μπει στο δωμάτιο. Την ξαναρώτησα “δε μπορέσατε να μπείτε στο δωμάτιο;” και μου απάντησε “όχι, στο 401 πάω”. Της είπα και εγώ “με συγχωρείτε, μπορεί να έκανα κάποιο λάθος”. Η κοπέλα έκανε κάποια βήματα και πήγε προς το ασανσέρ.

Πήρε το ασανσέρ, κατέβηκε στον 4ο όροφο και κατευθύνθηκε προς το 401, 402. Εκείνη τη στιγμή άκουσα ανδρικές φωνές, απευθυνόμενες στην κυρία, “χτύπησες και δεν σου άνοιξαν;” και άλλη μία “γιατί δεν μπαίνεις;”. Στη συνέχεια άκουσα χτύπημα πόρτας και άκουσα να εισέρχεται στο δωμάτιο 401″.


Απαλλαγή του 27χρονου πρότεινε η εισαγγελέας

Την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου στην υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε η 24χρονη, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, εισηγείται προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, η εισαγγελέας Πρωτοδικών Κυριακή Κλιάμπα.

Αποτιμώντας το σύνολο των στοιχείων του δικαστικού φακέλου, η εισαγγελική λειτουργός καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η καταγγελία της 24χρονης υπήρξε ψευδής και κατά συνέπεια δεν θεμελιώνεται το αδίκημα της τέλεσης «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας», η οποία αποδίδεται στον 27χρονο.

Στην πρότασή της, η οποία αριθμεί 60 σελίδες, η εισαγγελική λειτουργός -κατά πληροφορίες- απορρίπτει τα όσα υποστήριξε η 24χρονη, τονίζοντας ότι προέβη στην συγκεκριμένη καταγγελία για δικούς της προσωπικούς λόγους. Δέχεται, από την άλλη, τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου ότι όλα όσα συνέβησαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου υπήρξαν προϊόν συναίνεσης.

Προς την κατεύθυνση της απαλλαγής, επικαλείται στην πολυσέλιδη αναφορά της το σύνολο των αποδεικτικών μέσων, μαρτυρικών καταθέσεων, αλλά και τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων που διενεργήθηκαν σε δείγματα ούρων της καταγγέλλουσας και τα οποία φαίνεται να ήταν αρνητικά σε ναρκωτικές ουσίες, ενώ και η ποσότητα αλκοόλης που ανιχνεύθηκε φέρεται να ήταν ελάχιστη (εξετάστηκαν εργαστηριακά στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και σε εξειδικευμένο εργαστήριο του Πανεπιστημίου της Βέρνης).

Μετά την υποβολή της εισαγγελικής πρότασης, τον τελευταίο λόγο για την πορεία της υπόθεσης θα έχει το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα αποφανθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα με την έκδοση βουλεύματος. Εάν οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης κάνουν δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως, ο 27χρονος δεν θα παραπεμφθεί σε δίκη, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα καθίσει στο εδώλιο, αντιμέτωπος με κακουργηματική πράξη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος, μετά την απολογία του στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η οποία χειρίστηκε την υπόθεση, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Mε πληροφορίες από The Toc, Alpha

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα