Γευση

4 Must Events για τις επόμενες μέρες

Τέσσερις ωραίες ιδέες για έξοδο στην πόλη.

Parallaxi
4-must-events-για-τις-επόμενες-μέρες-926034
Parallaxi

Μία ιδιαίτερη fine drinking μάχη, ένα μοναδικό urban street party, μία ωραία μουσική βραδιά αλλά και μία γνωριμία με την ιδιαίτερη ποικιλία κρασιού Cabernet Sauvignon, σε περιμένουν να τα ζήσεις τις επόμενες μέρες. Πάρε την ατσζέντα σου και σημείωσε όσα δεν πρέπει να χάσεις!

Τα Trolley Vs Trolley Cocκtail Battles επιστρέφουν στο Cin Cin
Τα epic cocktail battles ξεκινούν και πάλι στο Cin Cin αυτή την Τετάρτη!  Ο bar manager Iosif Mavridis αφήνει την βάση του “The Blue Cup” creative cocktail bar, κι έρχεται ως guest bartender στο Cin Cin για να αναμετρηθεί με τoν resident bartender Vasileio Grida.
Aπό τις 19:00, ο καθένας τους ετοιμάζει φανταστικά signature cocktails στο trolley του και μια ακόμη αναμέτρηση στη σειρά “Trolley vs Trolley” battle ξεκινάει! Εσύ ποιο trolley θα επιλέξεις για να δοκιμάσεις μοναδικά και γευστικά cocktails;
*Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, μετά τις 19.00, στο Cin Cin, Ικτίνου 22, Τ. 231 022 3350
Urban Street Party στο Onoma Hotel

Το Onoma Hotel σε περιμένει σε ένα μεγάλο urban street party στο πλαίσιο της Philoxenia Expo. Θεαματικά σόου, υπέροχα κοκτέιλ, νόστιμο φαγητό και όμορφες μουσικές σε περιμένουν αυτή την Παρασκευή για να “εκτοξεύσουν” την διάθεσή σου. Η τέλεια ευκαιρία για επαγγελματικό mingling!

*Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, στις 21:30, στο Onoma Hotel, Μοναστηρίου 24 , T. 231 442 3300. 

To Aelios Petra υποδέχεται τους Mesogeios

To Aelios Petra σε προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι με τους  Mesogeios και ένα ρεπερτόριο με έντονο το στοιχείο της jazz και του αυτοσχεδιασμού, που καλύπτει ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά, ισπανικά, γαλλικά, πορτογαλικά αλλά και αραβικά τραγούδια. Με την Άσπα Μαυρίδου στο τραγούδι και τον Χρήστο Δίγκα στο πιάνο, οι Mesogeios «παντρεύουν» με ένα μοναδικό τρόπο τις ιδιαίτερες jazz & swing συνθέσεις τους με τις original διασκευές τους από την ελληνική ρεμπέτικη και παραδοσιακή μουσική.

*Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, στις 21.00, στο Aelios Petra, Β Πάροδος Ανεμόμυλων, Χορτιάτης, Τ. κρατήσεων 6972855595, 6979986660.

Εξερευνώντας το Cabernet Sauvignon στην Ελλάδα από τo Wine Club

Το Cabernet Sauvignon το συναντάμε παντού όπου υπάρχει αμπελώνας στην υφήλιο. Και ίσως, η περισσότερο αξιοσημείωτη ιδιότητά του είναι το ότι μπορεί να ταξιδεύει, να απλώνει τις ρίζες του σε περιοχές που δεν έχουν καμιά σχέση μεταξύ τους και ωστόσο, να δίνει κρασιά που αναγνωρίζονται ως Cabernet Sauvignon, παρά τις όποιες κλιματολογικές, καλλιεργητικές ή οινοποιητικές συνθήκες.

Στην επόμενη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI ’96 με θέμα «Εξερευνώντας το Cabernet Sauvignon στην Ελλάδα» θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις κρασιά από διαφορετικές αμπελουργικές ζώνες της χώρας, διαφορετικές σοδειές, αλλά και διαφορετικά στυλ οινοποίησης.

Σημείωσε λοιπόν, στην ατζέντα σου την ημερομηνία: Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, στις 20.00, με οδηγό την χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα.

Για να γίνεις μέλος του Wine Club THESSALONIKI ’96, μπορείς να επικοινωνήσεις στο 2310 888311 ή στο [email protected].

*Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022, στις 20:00, στο The Met Hotel

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα