Αυτές είναι οι 20 καλύτερες πόλεις του κόσμου για φαγητό

Ανακαλύψτε τις καλύτερες γαστρονομικές πόλεις του κόσμου για το 2024 με βάση την ποιότητα και την προσιτότητα του φαγητού τους - Ποια είναι τα πιάτα που ξεχωρίζουν

Parallaxi
αυτές-είναι-οι-20-καλύτερες-πόλεις-του-κ-360929
Parallaxi

Η γαστρονομία δεν είναι απλά ένα μέσο για να ικανοποιήσουμε την πείνα μας, αλλά ένα ταξίδι γεύσεων που μας οδηγεί να ανακαλύψουμε την κουλτούρα, την ιστορία και την ταυτότητα μιας πόλης.

Κάθε γωνιά του πλανήτη κρύβει μια μοναδική γαστρονομική ιστορία, με αρώματα, γεύσεις και υλικά που αντικατοπτρίζουν την πολυπολιτισμική φύση της ανθρώπινης κοινότητας.

Ο λόγος που κάποιες πόλεις κυριαρχούν στον κόσμο της γαστρονομίας δεν είναι φυσικά άλλος από τις προσιτές τιμές και τις πλούσιες επιλογές που διαθέτουν.

Χιλιάδες ντόπιοι κάτοικοι κάθε πόλης αξιολόγησαν την τοπική παραδοσιακή κουζίνα τους με βάση την ποιότητα και την προσιτότητά τους.

Με βάση την παραπάνω έρευνα δημιουργήθηκε μία λίστα με τις καλύτερες πόλεις του κόσμου για το 2024 οι οποίες προσφέρουν ένα μοναδικό γαστρονομικό  ταξίδι.

Είτε πρόκειται για πολυτελή γεύματα υψηλής ποιότητας είτε για προσιτό street food, αυτές είναι οι καλύτερες πόλεις για φαγητό και ποτό αυτή τη στιγμή.

1.Νάπολη, Ιταλία

Must-eat πιάτο: Πίτσα μαργαρίτα

Η Νάπολη, μια από τις κορυφαίες πόλεις της Ιταλίας για φαγητό, διακρίνεται για την αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα, που προσφέρεται σε παλιές πιτσαρίες γύρω από την οδό Via dei Tribunali.Η A’ pizz γεννήθηκε στη Νάπολη τον δέκατο ένατο αιώνα ως ένα γρήγορο, προσιτό γεύμα για τις εργατικές τάξεις της πόλης και οι παλιές πιτσαρίες (κυρίως με κέντρο τη Via dei Tribunali , γνωστή και ως Pizza Street) και συνεχίζουν να ταΐζουν τους Ναπολιτάνους σήμερα.

Αν και υπάρχουν σίγουρα υψηλές επαναλήψεις στην πόλη, εξακολουθεί να είναι το φθηνότερο φαγητό στη Νάπολη . Μάλιστα, οι ντόπιοι ονόμασαν την πίτσα ως ένα portafoglio το πιο ποιοτικό πιάτο της πόλης, μια διπλωμένη φέτα που κοστίζει περίπου 1 ευρώ.

Η πίτσα αποτελεί ένα οικονομικό και γευστικό γεύμα για τους ντόπιους, ενώ η Νάπολη ξεχωρίζει και για την πλούσια γαστρονομική της κουλτούρα. Με πιάτα όπως το pasta alla genovese και το Neapolitan ragù, και γλυκά όπως η sfogliatella και το babà, η Νάπολη προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία πλούσια σε γεύσεις και αρώματα.

2.Γιοχάνεσμπουργκ, Νότια Αφρική

Must-eat πιάτο: Σάντουιτς Kota

Η Κέιπ Τάουν ενδέχεται να κλέβει την παράσταση για τη διεθνή κουζίνα της αλλά η Τζο’μπουργκ είναι μια αξιόλογη αντίπαλος για τον τίτλο της γαστρονομικής πρωτεύουσας της Νότιας Αφρικής.

Από καφετέριες Αιθιοπίας στη Μικρή Ανδρόμεδα έως νιγηριανά και δυτικοαφρικά εστιατόρια στο νότιο μέρος της πόλης, μπορείτε να δοκιμάσετε γεύσεις από όλη την Αφρική, με τα παραδοσιακά νότιοαφρικανικά εδέσματα της πόλης να προτείνονται από τους ντόπιους ως μία καλή επιλογή, όπως είναι τα Sowetan κοτόπουλο σάντουιτς, bunny chow και mala mogodu.

Η Μπραμφόντεν αποτελεί την κεντρική γειτονιά που συνδυάζει φαγητό και χορό , με ορισμένες από τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις οι οποίες προβάλουν τις δυνάμεις της τροφής και του πολιτισμού.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν και άλλες περιοχές οι οποίες συνοδεύουν το τοπικά φαγητά και ποτά με μία λίστα αναπαραγωγής διάφορων ειδών μουσικής.

3.Λίμα, Περού

Must-eat πιάτο: Ceviche

Η Λίμα δεν είναι μόνο η γαστρονομική πρωτεύουσα του Περού, αλλά ολόκληρης της νοτιοαμερικανικής ηπείρου, καθώς διαθέτει εστιατόρια τα οποία βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των καλύτερων εστιατορίων στον κόσμο.

Το Tangy pisco sours , το ceviche εσπεριδοειδών και το lomo saltado (Περουβιανό μοσχαρίσιο κρέας) αναφέρονται έντονα από τους ντόπιους ενώ το απλό, χορταστικό arroz con pollo (κοτόπουλο και ρύζι) ξεχωρίζει για την προσιτή τιμή του.

Μάλιστα, το ceviche, το εμβληματικό μαριναρισμένο ψάρι της Λίμα, αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς  επιλογές και μπορείτε να το δοκιμάσετε από τα εστιατόρια πέντε αστέρων μέχρι στις αγορές στο λιμάνι.

4. Χο Τσι Μιν, Βιετνάμ

Must-eat πιάτο: Pho Saigon

Γλυκιά, πικάντικη, μυρωδάτη, θαλασσινή, όπως και να την περιέγραφες, η βιετναμέζικη κουζίνα δεν συμβιβάζεται ποτέ με τη γεύση και μπορείτε να δοκιμάσετε τα καλύτερα της στο Χο Τσι Μινχ.

Πέρα από τους πάγκους με φαγητό δίπλα στους δρόμους και τις πολυσύχναστες αγορές, τα σαλιγκάρια, το σπασμένο ρύζι και τα παραπροϊόντα στιφάδο μπορείτε να τα συναντήσετε σε βραβευμένα εστιατόρια τα οποία σερβίρουν δημιουργικές παραλλαγές κλασικών πιάτων.

Το pho, η ζεστή σούπα με νουντλς – στα νότια, συνήθως γαρνιρισμένη σε μεγάλο βαθμό με βασιλικό, κόλιανδρο, τσίλι και σάλτσα hoisin, βρίσκεται στις λίστες αναφορών των ντόπιων καθώς πρόκειται για μια βιετναμέζικη συνταγή, πανταχού παρούσα σε όλη την πόλη.

5. Πεκίνο, Κίνα

Must – eat πιάτο: Πάπια Πεκίνου

Το Πεκίνο είναι μια πόλη για τους λάτρεις του κρέατος. Οι ντόπιοι έκαναν αναφορά σε μεγάλο βαθμό για το κρέας στο μενού ως το πιάτο που πρέπει να δοκιμάσουν οι επισκέπτες στην πόλη: κοτόπουλο γκονγκμπάο, hot pot και (φυσικά) πάπια Πεκίνου ήταν οι πιο συνηθισμένες απαντήσεις.

Ωστόσο, στην κορυφή των επιλογών βρίσκονται και τα λαχανικά. Τηγανητά, στον ατμό, καρυκευμένα ή σε κομματάκια σε ζυμαρικά, μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα σε όλη την κινεζική πρωτεύουσα.

Και ενώ το Πεκίνο έχει το μερίδιό του από γκουρμέ εστιατόρια, οι πολλοί street food δρόμοι της πόλης και οι νυχτερινές αγορές διασφαλίζουν ότι το φαγητό έξω δεν θα κοστίσει μια περιουσία, αγοράζοντας ένα jian bing (μια κινέζικη αλμυρή κρέπα) και μια τοπική μπύρα.

6. Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη

Must-eat πιάτο: Som tum

Η Μπανγκόκ, η πρωτεύουσα του street food του κόσμου, δεν αποτελεί έκπληξη ότι είναι η τρίτη πιο οικονομική πόλη για φαγητό έξω. Οι ντόπιοι ονόμασαν το som tum, μια γλυκιά και ελαφρώς πικάντικη σαλάτα με παπάγια που βρίσκεται σε πολλούς πάγκους στο πεζοδρόμιο και στα ξεχαρβαλωμένα καρότσια που κυκλοφορούν, ως το πιάτο που πρέπει να φάτε στην ταϊλανδική πρωτεύουσα.

Πέρα από τις αγορές και τα νόστιμα φαγητά είναι μια πόλη γεμάτη με γκουρμέ διακρίσεις: Η Μπανγκόκ έχει 34 εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin και κέρδισε πολλά στα πρόσφατα βραβεία 50 Καλύτερων Εστιατορίων της Ασίας.

7. Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία

Must-eat πιάτο : Nasi lemak

Η πρωτεύουσα της Μαλαισίας είναι ένα μεγάλο, νόστιμο χωνευτήρι, με μια σκηνή φαγητού επηρεασμένη από την κουλτούρα της Μαλαισίας, της Κίνας και της Ινδίας και αντικατοπτρίζει αιώνες μετανάστευσης.

Το Nasi lemak, ένα αρωματικό πιάτο με ρύζι με γάλα καρύδας, τραγανό γαύρο, αγγούρι και βραστό αυγό, ονομάστηκε το must-eat γεύμα της πόλης, ακολουθούμενο από ταϊλανδέζικη σούπα tom yam και το roti canai, ένα τραγανό τηγανητό flatbread.

8. Βομβάη, Ινδία

Must-eat πιάτο: Vada pav

Οι κάτοικοι της Βομβάης είναι δικαίως περήφανοι για τη γαστρονομική σκηνή της πόλης τους, σημειώνοντας την υψηλότερη ποιότητα από όλες τις πόλεις που συμμετείχαν στην έρευνα.

Τα αγαπημένα πιάτα των ντόπιων αποδεικνύουν ότι αυτή η πόλη είναι γεμάτη εκρηκτικές γεύσεις: φλογερό manchurian (χοντροκομμένα λαχανικά ή κρέας, τηγανητά και μέσα σε κολλώδη σάλτσα), κρεμώδες κοτόπουλο με βούτυρο και βασικό φαγητό του δρόμου το vada pav (τηγανητό ζυμαρικό πατάτας γεμισμένα σε ψωμάκι, συνοδευόμενα από κόκκινα και πράσινα τσάτνεϊ) που ονομάστηκαν τα must-eat της Βομβάης.

9. Ντουμπάι

Must-eat πιάτο: Mandi

Με τα τεχνητά νησιά και τους ιλιγγιώδεις ουρανοξύστες του, όλοι γνωρίζουμε ότι το Ντουμπάι δεν φοβάται να καινοτομήσει. Τα τελευταία χρόνια, η τάση της πόλης να ξεπερνά τα όρια έχει επεκταθεί στη γαστρονομική σκηνή της πόλης, με γευστικές εμπειρίες σε νέο κύμα και ανερχόμενους τοπικούς σεφ να μαζεύουν βραβεία.

Το εμιράτο, το σπίτι της μεγαλύτερης κοινότητας ομογενών στον κόσμο, αποτελεί πόλο έλξης για διεθνή γαστρονομικά ταλέντα, προσελκύοντας μερικούς από τους καλύτερους σεφ του κόσμου στο τιμόνι μερικών από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου. Όμως, ενώ είναι δυνατό να δοκιμάσετε κουζίνα από σχεδόν οπουδήποτε στη γη εδώ, οι ντόπιοι ονόμασαν παραδοσιακά πιάτα της Μέσης Ανατολής – συγκεκριμένα ρύζι mandi, shawarma και ψητό κοτόπουλο στα κάρβουνα – ως απαραίτητα να δοκιμάσετε.

10. Πόρτλαντ, Νέα Ορλεάνη

Must-eat πιάτο: Πίτσα

Η Νέα Ορλεάνη έχει gumbο, η Βοστώνη clam chowder, το Πόρτλαντ, από την άλλη πλευρά, δεν είναι γνωστό μόνο για ένα εμβληματικό πιάτο, αλλά για τη σκηνή του φαγητού γενικότερα.

Η χαλαρή πόλη του Όρεγκον έχει γίνει πρωτοσέλιδο ως ένας από τους πιο συναρπαστικούς προορισμούς για φαγητό και ποτό της Αμερικής, όπου τα καλύτερα πιάτα της πόλης μπορούν να βρεθούν όχι μόνο σε εστιατόρια, αλλά και σε καροτσάκια τροφίμων, αγορές αγροτών και ζυθοποιεία.

Ενώ οι ντόπιοι φώναζαν για εστιατόρια γεμάτα επαίνους , η σκηνή της πίτσας του Πόρτλαντ έλαβε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην έρευνα, με ένα κομμάτι μεξικάνικη πίτσα (ουσιαστικά μια πίτσα με τυπικά συστατικά τάκο) που ονομάστηκε η καλύτερη μπουκιά της πόλης.

11. Λίβερπουλ, Ηνωμένο Βασίλειο

Must-eat πιάτο: Scouse

Το Λίβερπουλ έχει κερδίσει την έβδομη θέση στις καλύτερες πόλεις στον κόσμο φέτος ενώ σύμφωνα με μία άλλη έρευνα χαρακτηρίζεται  ως την καλύτερη μεγάλη πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κι αυτό δεν είναι τυχαίο.

Σύμφωνα με τους ντόπιους του Ηνωμένου Βασιλείου, το Λίβερπουλ μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του καλύτερου μέρους της χώρας για φαγητό έξω. Με τα πάντα, από λατρεμένους πλανόδιους πωλητές μέχρι μοντέρνα μικρά πιάτα, δεν είναι περίεργο που οι ντόπιοι ήταν γεμάτοι επαίνους για τη γαστρονομική σκηνή της πόλης τους.

Το πιάτο τους; Scouse, φυσικά. Αυτό το κρεατικό στιφάδο είναι τόσο αγαπητό στο Λίβερπουλ, που έδωσε στους κατοίκους της πόλης το παρατσούκλι «Scouser».

12. Μεδεγίν, Κολομβία

Must-eat πιάτο: Bandeja paisa

Είτε δαγκώνετε μια ζεστή, τυρώδη αρέπα είτε πίνετε τον χορταστικό ζωμό ενός sancocho (ένα είδος στιφάδο που παρασκευάζεται με καλαμπόκι, λαχανικά και κρέας), το φαγητό έξω στο Μεδεγίν είναι ένα μάθημα απλότητας και γεύσης.

Πάρτε το bandeja paisa: που ονομάζεται το πιάτο της πόλης που πρέπει να φάτε από τους ντόπιους, η απάντηση της Κολομβίας στο τηγάνισμα κάνει ένα πλούσιο γεύμα με τοπικά υλικά και κολομβιανές βασικές πρώτες ύλες, όπως ρύζι, κόκκινα ή μαύρα φασόλια, αβοκάντο, χοιρινό δέρμα, αρέπας, πλατάνια , hagao και chorizo.

Οι σημαντικοί σεφ και τα εστιατόρια σε αυτήν την περιοχή, κρατούν αδιαμφισβήτητα την πόλη στον χάρτη για δείπνο υψηλής ποιότητας.

13. Σεβίλλη, Ισπανία

Must-eat πιάτο: Serranito

Υπάρχουν πάνω από 3.000 τάπας μπαρ στη Σεβίλλη και ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μια γεύση από την πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας είναι να μεταπηδήσετε από το ένα στο άλλο, δοκιμάζοντας μια απολαυστική αλμυρή μπουκιά τη φορά.

Οι τοπικές σπεσιαλιτέ περιλαμβάνουν jamón ibérico, solomillo al ουίσκι (χοιρινό φιλέτο σε σάλτσα ουίσκι) και salmorejo, μια μεταξένια σούπα ντομάτας της Ανδαλουσίας. Ωστόσο, το ταπεινό serranito, το αγαπημένο σάντουιτς της Σεβίλλης με χοιρινό, ζαμπόν Serrano, πράσινη πιπεριά και ντομάτα, είναι αυτό που στέφθηκε ως την πιο αγαπημένη και καλύτερη μπουκιά της πόλης.

14. Πόρτο, Πορτογαλία

Must-eat πιάτο: Francesinha

Μετακομίστε από την Λισαβόνα: Η δεύτερη πόλη της Πορτογαλίας, η πρωτεύουσα των κονσερβοποιημένων ψαριών, είναι το καλύτερο μέρος για φαγητό στη χώρα αυτή τη στιγμή.

Στο μενού: οστρακοειδή, κρασί πόρτο από την κοιλάδα Douro και το γιγάντιο francesinha, ένα απολύτως στοιβαγμένο σάντουιτς με χοντρό λευκό ψωμί, πορτογαλικό λουκάνικο, ζαμπόν και ψητό μοσχαρίσιο κρέας ή μπριζόλα, σερβιρισμένο με τηγανητό αυγό και πνιγμένο σε σάλτσα μπύρας και τυριού. Είναι χωρίς αμφιβολία το πιάτο της πόλης που πρέπει να δοκιμάσετε έστω μια φορά.

15. Μαρακές, Μαρόκο

Must-eat πιάτο: Tagine

Το φαγητό στο Μαρακές είναι μια μοναδική απόλαυση για τις αισθήσεις.Υπάρχουν τα καφέ, όπου το γλυκό τσάι μέντας Maghrebi χύνεται από ύψος σε ποτήρια μεγέθους γροθιάς.

Υπάρχει η θορυβώδης κεντρική πλατεία Jemaa el-Fnaa, όπου οι πωλητές ανταγωνίζονται για να πουλήσουν φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού και σουβλάκια από ψητό κρέας. Υπάρχει επίσης ψητό αρνί αλλά και μυρωδάτο tagine στις ανακτορικές αυλές.

Εκτός από αυτά, θα μπορέσετε να συναντήσετε κάτι σχετικά νέο στη γαστρονομική σκηνή της πόλης, μια νέα γενιά καινοτόμων μαροκινών σεφ και διεθνών εστιατορίων, που σερβίρουν τα πάντα, από σούσι μέχρι vegan. Περιττό να πούμε ότι δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τώρα για να κάνετε το ταξίδι στην πρωτεύουσα του φαγητού της Βόρειας Αφρικής.

16. Λυών, Γαλλία

Must-eat πιάτο: Saucisson brioché

Η πατρίδα του θρυλικού σεφ Paul Bocuse, του χυμώδους κοτόπουλου Bresse και των Mères Lyonnaises («μητέρες της Λυών», μια ομάδα διάσημων γυναικών σεφ), δεν είναι περίεργο που η Λυών είναι το λεγόμενο «στομάχι της Γαλλίας».

Το λουκάνικο είναι βασικό στοιχείο στα μενού της Lyonnaise, με τους ντόπιους να προτείνουν το saucisson brioché – ένα λουκάνικο με κρούστα από φιστίκι ψημένο σε μπριός – ως το πιάτο της πόλης που πρέπει να δοκιμάσετε.

Και αυτό που αξίζει να δοκιμάσετε στην πόλη για την ποιότητα και την προσιτότητά της; Tacos Lyonnais, μια τορτίγια γεμιστή με πατάτες τηγανιτές, τυρί και κρέας.

17. Σίδνεϊ, Αυστραλία

Must-eat πιάτο: Αυστραλιανή μπριζόλα

Το Σίδνεϊ είναι εύκολα μια από τις καλύτερες πόλεις brunch στον κόσμο. Πριν γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο πρωινού, το αβοκάντο σε τοστ δημιουργήθηκε εδώ τη δεκαετία του ’90.

Όμως, από φθηνούς «δρόμους φαγητού» μέχρι εκλεκτά γεύματα παγκόσμιας κλάσης, η γαστρονομική σκηνή αυτής της πόλης δίπλα στο λιμάνι ξεπερνά πολύ το avo toast. Τα συνιστώμενα φαγητά των ντόπιων είναι απόδειξη αυτής της ποικιλίας, από αυστραλιανή μπριζόλα T-bone και στρείδια του Σίδνεϊ μέχρι σούσι, θαλασσινά και pad thai.

Το Σίδνεϊ θα μπορούσε επίσης να ισχυριστεί ότι είναι μια από τις καλύτερες πόλεις για μπριζόλα, αν η πρόσφατη επιτυχία της πόλης στα βραβεία Καλύτερης Μπριζόλας στον Κόσμο είναι κάτι που θα συμβεί.

18. Μόντρεαλ,Καναδάς

Must-eat πιάτο: Poutine

Σκεφτείτε το φαγητό στο Μόντρεαλ και πιθανότατα θα σκεφτείτε πουτίνι, κουλούρια και καπνιστό κρέας. Δεν είναι δύσκολο να δεις (και να γευτείς) τη γαλλική επιρροή στη γαστρονομική κουλτούρα της πόλης, από τις κρέπες της Βρετόν στη δημόσια αγορά Jean-Talon μέχρι τα ζαχαροπλαστεία που στοιβάζονται με μακαρόν και αρτοσκευάσματα.

Αλλά ως μια από τις πόλεις με τα πιο πυκνά εστιατόρια στη Βόρεια Αμερική, το Μόντρεαλ έχει κουζίνα από όλο τον κόσμο. Ένας στους τέσσερις κατοίκους του Μόντρεαλ προέρχεται από χώρες εκτός του Καναδά και αυτή η σύγκλιση πολιτισμών έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στη γαστρονομική σκηνή της πόλης.

19. Οσάκα, Ιαπωνία

Must-eat πιάτο: Τακογιάκι

Όπως η Λυών για τη Γαλλία, η Οσάκα είναι γνωστή ως η κοιλιά της Ιαπωνίας. Από σούσι  μέχρι λαχταριστό street food στο Kuromon Ichiba, δημιουργείται μια τεράστια σκεπαστή αγορά που ονομάζεται κουζίνα της Οσάκα και θα πρέπει να έρθετε πεινασμένοι.Η κουλτούρα του «kuidaore» (που μεταφράζεται χονδρικά σε «φάε μέχρι να πέσεις») είναι ισχυρή εδώ.

Τα Takoyaki (τηγανητές μπάλες χταποδιού) και okonimiyaki (μια αλμυρή τηγανίτα μαγειρεμένη με λάχανο, θαλασσινά ή κρέας, πνιγμένη σε διάφορες σάλτσες και γαρνιτούρες) ονομάστηκαν τα must της πόλης.

Και ενώ το στομάχι σας μπορεί να είναι γεμάτο, το πορτοφόλι σας δεν χρειάζεται. Η Οσάκα κατατάχθηκε ως η δεύτερη πιο προσιτή πόλη για φαγητό έξω στην συγκεκριμένη έρευνα.

20. Κοπεγχάγη, Δανία

Must-eat πιάτο: Smørrebrød

High-end dining είναι το όνομα του παιχνιδιού στην Κοπεγχάγη. Είναι ένας κόμβος για τη Νέα Σκανδιναβική κουζίνα, όπου η βιωσιμότητα είναι το κλειδί: τα καλύτερα εστιατόρια εδώ έχουν μια έντονη εστίαση στα εποχιακά, τοπικά προϊόντα.

Το αγαπημένο πιάτο των ντόπιων, σύμφωνα με την έρευνα, είναι το smørrebrød. Αυτό το κλασικό μεσημεριανό γεύμα της Δανίας είναι μια βιτρίνα της σκανδιναβικής απλότητας. Ένα ανοιχτό σάντουιτς με ξινό δανέζικο ψωμί σίκαλης, με οτιδήποτε από καπνιστό ψάρι και τουρσί ρέγκα μέχρι αυγά και κρέας.

Θα τα βρείτε σε μεσημεριανά εστιατόρια σε όλη την πόλη, με υψηλές εκδοχές που σερβίρονται σε βραβευμένα εστιατόρια.

Πηγή: TimeOut

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα