Γευση

Μια «ΝΥΜΦΗ» γοητεύει την ΔΕΘ!

Μια νέα συνήθεια συντροφεύει τη φετινή Έκθεση.

Parallaxi
μια-νυμφη-γοητεύει-την-δεθ-486035
Parallaxi

Αν κάνεις αυτές τις μέρες μια βόλτα στον κεντρικό υπαίθριο διάδρομο της πιο μεγάλης γιορτής της πόλης μας, σίγουρα το περίπτερο της ΝΥΜΦΗΣ θα σε κάνει να σταθείς μπροστά του και να το περιεργαστείς!

Η εντυπωσιακή ξύλινη κατασκευή του, τα αγόρια και τα κορίτσια με τις cargo φόρμες τους, η μεγάλη γοργόνα ως σήμα κατατεθέν και το συλλεκτικό μπουκάλι της, θα σου τραβήξουν σίγουρα την προσοχή. Η νέα μπύρα, που παράγεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης και εμπνέεται από αυτήν, ονομάζεται ΝΥΜΦΗ και έγινε ήδη αγαπημένη συνήθεια. Η ΝΥΜΦΗ μας συντροφεύει στη φετινή 84η ΔΕΘ, αφού είναι η επίσημη μπύρα της!

Η μπύρα ΝΥΜΦΗ σχεδιάστηκε και παράγεται στη Θεσσαλονίκη από 100% Μακεδονικό κριθάρι και το όνομα της βασίζεται στο μύθο της γοργόνας Θεσσαλονίκης, αδερφής του Μ. Αλεξάνδρου. 

Η ξεχωριστή μπύρα που παράγεται στη Θεσσαλονίκη και διανέμεται στη Βόρειο Ελλάδα δε θα μπορούσε να λείπει από την ετήσια γιορτή επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και πολιτισμού της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που λαμβάνει χώρα από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2019, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Με 5 λυκίσκους και 5% αλκοόλ από ανθώδη αρώματα, φρουτώδη γεύση και μία ήπια πικρή επίγευση που ολοκληρώνει τη γευστική εμπειρία, η ΝΥΜΦΗ υποδέχτηκε τους επισκέπτες της ΔΕΘ για να τη γνωρίσουν από κοντά και να την απολαύσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης.

Και επειδή πάντα η Έκθεση ήταν συνδεδεμένη με τη μαύρη μπύρα, από τη δεκαετία του εξήντα μέχρι και σήμερα, οι επισκέπτες της έχουν την ευκαιρία να γευτούν τη NΥΜΦΗ Dark, μια μαύρη μπύρα που φτιάχτηκε αποκλειστικά και μόνο για την ΔΕΘ.

Επισκεφτείτε και σεις το περίπτερο της ΝΥΜΦΗΣ, μάθετε τα πάντα για αυτήν, πάρτε το ειδικό φυλλάδιο με όσα πρέπει να ξέρετε και επιδεικνύοντας το κουπόνι που υπάρχει στο φυλλάδιο μπορείτε να απολαύσετε την 2η  Νύμφη κερασμένη στα συνεργαζόμενα μπαρ και εστιατόρια της πόλης!

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα