Δύο μοναδικά γαστρονομικά projects αυτή την εβδομάδα στην πόλη
Ανακάλυψε όσα ωραία έρχονται στην πόλη τις επόμενες ημέρες.
Δύο υπέροχα γαστρονομικά events έρχονται αυτές τις ημέρες για να γεμίσουν την πόλη με γευστικά και λαχταριστά πιάτα. Μην τα χάσεις!
#To ON Residence και το Όλυμπος Νάουσα παρουσιάζουν το Chef’s Lab
Μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας για μόλις 22 άτομα σε ένα ιδιαίτερο, διαδραστικό concept με τον σεφ Δημήτρη Τασιούλα και την ομάδα του σε περιμένουν από αυτή την Τρίτη και κάθε Τρίτη στο Ολυμπος Νάουσα.
H oμάδα του Όλυμπος Νάουσα και ο chef Δημήτρης Τασιούλας είναι άνθρωποι ανήσυχοι και δημιουργικοί, που διαρκώς ψάχνουν, ανακαλύπτουν, ενδιαφέρονται. Θέλοντας να προχωρήσουν πέρα από το ήδη αγαπημένο μενού του Όλυμπος Νάουσα, αφουγκράζονται και πειραματίζονται με τις νέες τάσεις στη γαστρονομία σε μια προσπάθεια να εξελίσσονται διαρκώς.
Έτσι προέκυψε το Chef’s Lab, μια διαδραστική εμπειρία όπου οι καλεσμένοι δοκιμάζουν νέες γεύσεις, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τον σεφ και την ομάδα του, να προτείνουν ιδέες και να μάθουν περισσότερα για τις επόμενες γεύσεις του Όλυμπος Νάουσα. Είναι μια εμπειρία εντελώς διαφορετική και απόλυτα διαδραστική. Φυσικά κρασιά, μοριακή γαστρονομία, ασιατική κουζίνα, ζυμώσεις και άλλες τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας είναι μερικά μόνο από όσα τους ενθουσιάζουν και τους εμπνέουν.
Γαστρονομικές εκπλήξεις, εκλεκτοί και αγαπημένοι φίλοι καλεσμένοι, απροσδόκητοι συνδυασμοί σε περιμένουν σε μια εμπειρία γαστρονομίας διαφορετική από αυτές που έχετε συνηθίσει.
Οι γευστικές περιπέτειες ξεκινούν την Τρίτη 14 Μαρτίου, με την πρώτη εκδήλωση!
Ο Δημήτρης Τασιουλας και η ομάδα του εξετάζουν μια όχι και τόσο γνωστή του αγάπη: τους δρόμους της Ασίας. Πειραματιζεται με izakaya, φτιαχνει σπιτικα dumplings ανοίγει τα καλύτερα γιαπωνέζικα ουίσκι του και περιμένει τους εκλεκτούς του καλεσμένους για να τα απολαύσουν. Μην το χάσεις!
*Την Τρίτη 14 Μαρτίου και κάθε Τρίτη, στος 21.00, στο Όλυμπος Νάουσα, Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 231 027 5715.\
#Hyatt Regency Thessaloniki GO BRUNCH ΕVENT with Estrella
Μοναδικά γαστρονομικά ταξίδια φέρνει κάθε μήνα στο κοινό της Θεσσαλονίκης και στους επισκέπτες του το Hyatt Regency Thessaloniki. Πρόκειται για τη ξεχωριστή συνεργασία γαστρονομίας με το εστιατόριο Estrella – πρωτοπόρο εστιατόριο στο brunch concept – που δρομολογεί το κορυφαίο city resort της Ελλάδας, το πολυτελές συγκρότημα φιλοξενίας που καθιέρωσε το brunch σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη.
Μηνιαίως εμπνευσμένοι guest chefs σας προσκαλούν σε ένα δυναμικό γαστρονομικό ταξίδι απόλαυσης με live entertainments στους πολυβραβευμένους θεματικούς χώρους του Hyatt Regency Θεσσαλονίκης
Αέρας από Λονδίνο έρχεται την Κυριακή 19 Μαρτίου, στο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki. Σε αυτό το brunch ο executive chef Αποστολος Αλτανης , οι Two chefs …Max & Ed του Catalyst Roasters που έρχονται απευθείας από το Λονδίνο μαζί με την ομάδα του Estrella, ετοιμάζουν το αυθεντικό Sunday Roast, αρνάκι με σάλτσα μέντας, pancakes!
Όλη η εκδήλωση θα συνοδεύεται με βρετανικές μουσικές επιλογές με τη live indie super pop band Ta Toy Boy και από τον Dj και ραδιοφωνικό παραγωγό Στέφανο Τσιτσοπουλο
Για μια ακόμη φορά το Hyatt Regency Thessaloniki ενσωματώνει με μοναδικό τρόπο στο ξενοδοχειακό περιβάλλον την ελληνική γαστρονομία και σας προσκαλεί να το απολαύσετε.
*Κυριακή 19 Μαρτίου, 13.00 με 17.00, στο Hyatt Regency Thessaloniki, 13o χλμ Θεσ/νίκης-Περαίας, Τ. 2310 401 411, Τιμή κατ’ άτομο 56€ (στην τιμή συμπεριλαμβάνετε κρασί) Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις για παιδιά από 0 – 6 ετών είναι δωρεάν ενώ για παιδιά από 6 – 12 ετών προσφέρεται έκπτωση 50% από την τιμή του ενηλίκου.