Δύο ωραία γαστρονομικά events στην πόλη
Γαστρονομικά events στη Θεσσαλονίκη που δεν πρέπει να χάσεις
Η πρώτη μέρα του μήνα σε υποδέχεται με δύο εξαιρετικά γαστρονομικά events. Ανακάλυψέ τα!
Εβδομάδα Vegan Κουζίνας στο Hyatt Regency Thessaloniki
Με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Μέρα Χορτοφαγίας, το Hyatt Regency Thessaloniki σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τον κόσμο της Vegan κουζίνας.
Ο executive σεφ του εστιατορίου Αμβροσία, Απόστολος Αλτάνης, έχει δημιουργήσει ένα νέο all day μενού βασισμένο στις αρχές της vegan κουζίνας, το οποίο μπορείς να απολαύσεις από σήμερα και για μία εβδομάδα.
*Από 01/11 στις 14.00 έως την Κυριακή 6/11 στις 23.00, στο Hyatt Regency Thessaloniki, 13ο χλμ Θεσ/νίκης-Περαίας, Κρατήσεις: 2310 401418
International Xinomavro Day στο Μονμάρτη Wine Bar Restau
Το αγαπημένο μας bar restaurant στη Σοφούλη, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου – την κυρίαρχη αμπελοοινική ποικιλία στη Βόρεια Ελλάδα- και σε περιμένει να δοκιμάσεις εμβληματικά ξινόμαυρα από παλαιές χρονιές της οινοποιητικής Μπουτάρη.
Ανάμεσα στις επετειακές προτάσεις, θα βρεις και το μοναδικό Grand Reserve του 2011!
*Τρίτη 1 Νοεμβρίου, στις 20:00, στο Μονμάρτη Wine Bar Restau, Θεμιστοκλή Σοφούλη 92, Κρατήσεις: 2310 414814