Γευση

Ένα πληθωρικό brunch με άρωμα Ιταλίας σε περιμένει την επόμενη Κυριακή

Ένα υπέροχο Italian Brunch στο Εστιατόριο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki.

Parallaxi
ένα-πληθωρικό-brunch-με-άρωμα-ιταλίας-σε-περ-407617
Parallaxi

Αν ανήκεις στους λάτρεις του brunch, αλλά και στους φανατικούς της πιο δημοφιλούς κουζίνας της Ευρώπης, ένα ξεχωριστό μενού σε περιμένει αυτή την Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου, στο εστιατόριο Αμβροσία του Hyatt Regency Thessaloniki, όπου θα γευτείς μια σειρά από απολαυστικές προτάσεις με δημιουργική ιταλική χροιά.

Η ιταλική αποτελεί μια από τις πιο πληθωρικές κουζίνες, με απροσδόκητες εναλλαγές σε κάθε της υλικό, από τις φρέσκες σαλάτες και τα μοναδικά ορεκτικά της, με επιλογές τυριών και αλλαντικών που φημίζονται παγκοσμίως, τα ιδιαίτερα ετοιμασμένα κρέατα, θαλασσινά και ψάρια, συνταγών που αλλάζουν πινελιές από τον βορά μέχρι τον νότο της Ιταλίας, μέχρι φυσικά τις απίστευτες ποικιλίες ζυμαρικών, πίτσα ετοιμασμένη σε ξυλόφουρνο και τα παραδοσιακά ιταλικά γλυκά που έχουν φτάσει σε κάθε γωνιά της γης.

Όλα τα στοιχεία της υπέροχης αυτής σχολής της Μεσογείου, θα σας περιμένουν με την δημιουργική παρέμβαση του κορυφαίου σεφ Απόστολου Αλτάνη, ο οποίος δίνει νέα πνοή στις πιο αυθεντικές ιταλικές συνταγές και συνθέτει μια γευστική πανδαισία για τους λάτρεις του καλού φαγητού.

Στις εμπνευσμένες και ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις του μενού που θα απολαύσουμε, βρίσκουμε επιλογές όπως pizza carbonara, χειροποίητη focaccia, οσομπούκο μιλανέζε με πολέντα και σάλτσα κόκκινου κρασιού, σαλτιμπόκα αλά ρομάνα με χοιρινό φιλέτο, προσούτο και σος φασκόμηλου, χειροποίητα λαζάνια με μπολονέζ και παρμεζάνα, φρίτο μίστο με καλαμάρι τηγανιτό και γάμπαρη με σάλτσα από μοσχολέμονο και τσίλι, πικάτα κοτόπουλου με παρμεζάνα και σος γκοργκοτζόλα, παραδοσιακό τιραμισού, πανακότα με φρούτα του δάσους, πανφόρτε με σοκολάτας και καρύδια και βεβαία μους εσπρέσο.

Να είστε λοιπόν εκεί για να απολαύσετε ένα Apéritif και στην συνέχεια να ταξιδέψετε στην γειτονική Ιταλία!

Καλή σας όρεξη!


MENU


Ψωμιά, αρτοποιήματα και πίτες:

Ποικιλία από ψωμιά, Φοκάτσια με δενδρολίβανο, με μελιτζάνα με αρωματικά βότανα, λευκή και μαύρη μπαγκέτα Σφολιατοειδή 2 είδη Κριτσίνι

Ζωντανή παρουσίαση:

Ποικιλία από πίτσες σε ξυλόφουρνο Μαργαρίτα, πεπερόνι, πεπεροντσίνο, 4 εποχές κ.α.

Σούπες:

Μινεστρόνε

Ιταλικό αντιπάστι:

Ψητή σαλάτα μελιτζάνας με ελαιόλαδο και σκόρδο Ψητές κόκκινες πιπεριές με σκόρδο και λευκό βαλσάμικο ξύδι Πικάντικες πιπεριές τουρσί Ασκολάνα τένερα με πεπεροντσίνο και πορτοκάλι Ταπενάντ ελιάς με κάπαρη Ελαιόλαδο με βαλσάμικο ξύδι και κριτσίνι

Ορεκτικά:

Γαύρος μαρινάτος Αγγουράκι τουρσί Ψητές πιπεριές μαρινάτες με σκόρδο και λάδι Πίκλες λαχανικών Ποικιλία ιταλικών αλλαντικών Ποικιλία Ιταλικών τυριών Συνοδεύονται με καρύδια, φρυγανισμένο ψωμί και αποξηραμένα φρούτα Ποικιλία από πανίνι Με προσούτο και φρεσκοτρυμμένη ντομάτα Μοτσαρέλλα με πέστο και ντοματίνια Προσούτο κότο, ντομάτα και σκαρμόζα

Σαλάτες:

Καπρέζε με μοτσαρέλα, ντομάτα και πέστο βασιλικού Προσούτο κότο με ρόκα, ντοματίνια και φλοίδες παρμεζάνας Καπονάτα με λαχανικά, αντζούγιες, ντομάτα και ελιές Σαλάτα ζυμαρικών με ντοματίνια, πέστο βασιλικού και πεκορίνο Μπουφές με φρέσκιες σαλάτες και συνοδευτικά είδη, όπου περιλαμβάνονται: Ρόκα, σπανάκι, ραντίτσιο, άισμπεργκ, λόλο ρόσο, ρικότα, λιαστή ντομάτα, κουκουνάρι, σταφίδες μαρινάτες, λαδολέμονο, βινεγκρέτ από μουστάρδα και μηλόξυδο, παρθένο ελαιόλαδο, ξύδι Βαλσάμικο Φασόλια σαλάτα με κρεμμυδάκι Πατατοσαλάτα με τραγανό μπέικον και σιναπόσπορο Παντζαροσαλάτα Βραστά χόρτα Σαλάτα ψητών μανιταριών (Παρθένο ελαιόλαδο, ξύδι Βαλσάμικο, ¼ λεμόνια σε τούλι)

Ζωντανή παρουσίαση:

Ριζότο μανιταριών με τρούφα και παρμεζάνα Τορτελίνι με σάλτσα αλφρέντο Πένες αλ πέστο με βασιλικό και κουκουνάρι

Κυρίως:

Οσομπούκο μιλανέζε με πολέντα & σάλτσα κόκκινου κρασιού Σαλτιμπόκα αλά ρομάνα με χοιρινό φιλέτο, προσούτο και σος φασκόμηλου Χειροποίητα λαζάνια με μπολονέζ και παρμεζάνα Φρίτο μίστο με καλαμάρι τηγανιτό και γάμπαρη με σάλτσα από μοσχολέμονο και τσίλι Πικάτα κοτόπουλου με παρμεζάνα και σος γκοργκοτζόλα Αραντσίνι με προσούτο και πεκορίνο Ανάμεικτα λαχανικά σοτέ με αρωματικά και βαλσάμικο ξύδι Πατάτες φούρνου με δενδρολίβανο Συνοδευτικά (Λεμόνια, κέτσαπ, μουστάρδα)

Επιδόρπια

Παραδοσιακό τιραμισού Πανακότα με φρούτα του δάσους Πανφόρτε με σοκολάτας και καρύδια Μους εσπρέσο Μηλοπιτάκια με σταφίδες Κρέμα σοκολάτας με φραντζέλικο Βερμιτσέλι κάστανου με κρέμα βανίλιας Φρούτα εποχής καθαρισμένα και ολόκληρα


Τιμή κατ’ άτομο 42€

*τα ποτά συμπεριλαμβάνονται στην τιμή

Απαραίτητες οι τηλεφωνικές κρατήσεις στο 2310 401295 ή Dine.hrthessaloniki@hyatt.com

*Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019* Ambrosia Restaurant Hyatt Regency Thessaloniki 13o χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης – Περαίας Ώρες: 13:30-17:00

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα